Busquen una noia de 16 anys desapareguda a Sant Carles de la Ràpita

La jove està interna al centre de menors tutelats Natzaret d'Amposta

Anabel Rosa, desapareguda a Sant Carles de la Ràpita.
Anabel Rosa, desapareguda a Sant Carles de la Ràpita. | CEDIDA

Anabel Rosa, una noia de 16 anys de Sant Carles de la Ràpita està desapareguda des de fa dos dies, des d'aquest dilluns, 25 de juny. Anabel està interna a la coneguda com a Llar Natzaret, el Centre d'Acollida de les Terres de l'Ebre, a Amposta, un centre d'acollida de menors tutelats. La seva mare ha explicat a delCamp.cat que aquest dilluns la noia ja no va tornar al centre. La menor va viatjar amb l'autobús que el centre posa a disposició i que porta els joves a estudiar des d'Amposta fins a Sant Carles de la Ràpita. Anabel va ser a l'autobús d'anada fins a la Ràpita, però de tornada ja no va pujar a l'autobús. Així doncs, la seva pista s'ha perdut a la localitat de Sant Carles de la Ràpita.

La seva mare denuncia que el centre va denunciar la desaparició de la jove «quatre hores després» i que a la denúncia consta que «s'ha fugat». Ara bé, la mare afirma que és estrany que Anabel es fugués, ja que mai s'havia escapat i últimament «estava contenta». La mare també critica la falta d'informació que ha rebut per part del centre Natzaret, des d'on no li han volgut dir ni quina roba duia en el moment de la desaparició, i afirma que en les pròximes hores denunciarà ella mateixa la desaparició de la seva filla. 

Una altra noia de les comarques tarragonines desapareguda

El cas de l'Anabel malauradament no és l'únic a les comarques tarragonines. Esmeralda, una noia de 16 anys de Torreforta que està interna al centre residencial d'educació intensiva Mas Ritort de Tordera, al Maresme, també ha desaparegut. En el seu cas, la noia s'hauria escapat del centre juntament amb una altra menor aprofitant una sortida en grup a la platja. La noia és natural del barri tarragoní de Torreforta, i té una minusvalidesa del 40%. Malgrat que no ho és, es fa passar per una adolescent d'ètnia gitana sota el nom d'Esmeralda Amaya Cortés. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on