Sorpresa per un simulacre marítim al Miracle després de la primera jornada dels Focs

L'helicòpter que il·luminava el mar va crear molta expectació entre els tarragonins que havien vist el Concurs de Focs
Imatge del simulacre a la platja del Miracle, després dels Focs.
Imatge del simulacre a la platja del Miracle, després dels Focs. | delCamp.cat

La nit d'aquest dimecres, 4 de juliol, es va celebrar la primera jornada del Concurs de Focs Artificials Cituat de Tarragona. Després del castell de focs, a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló, però, les sorpreses i l'espectacle no van acabar. Diversos espectadors que encara eren a la platja del Miracle, al passeig marítim Rafael de Casanova o bé al Balcó del Mediterrani o el passeig de les Palmeres, llocs des d'on era ben visible la platja, escenari dels focs, van presenciar uns moviments inusuals al mar. Es tractava d'un helicòpter que il·luminava l'aigua del mar de la platja del Miracle, on hi havia una petita embarcació i diverses persones. 

Simulacre amb una embarcació de la Creu Roja i un helicòpter de Salvament Marítim

Aquesta escena va provocar sorpresa i molta expectació als tarragonins que acabaven de presenciar el primer dia de focs artificials. Finalment, es va poder veure com es rescataven dues persones del mar. Davant la incògnita de si es tractava d'un rescat d'algú que havia caigut a l'aigua des d'algun vaixell mentre miraven els focs, ja que veure'ls des d'embarcacions és habitual, finalment Salvament Marítim va confirmar que no era un rescat, sinó un simulacre. 

 

Salvament Marítim a Tarragona va corroborar, a través del seu compte de Twitter, que l'escena a la platja del Miracle es tractava d'un simulacre entre l'embarcació LS Venus, tripulada per la Creu Roja de Tarragona, i un helicòpter Helimer 220 de Salvament Marítim. Aquesta maniobra, malgrat que no es tractava d'un incident real, va provocar que centenars de persones que la nit d'aquest dimecres s'havien aplegat vora la platja del Miracle per observar l'espectacle de focs, acabessin visionant un altre espectacle. 

 

La maniobra va provocar molta expectació entre els espectadors del Concurs de Focs.
La maniobra va provocar molta expectació entre els espectadors del Concurs de Focs. | delCamp.cat

 Comentaris

envia el comentari