S'encalla un autobús en una rotonda del passeig de Sant Antoni

L'incident va passar durant la nit d'ahir dimecres 4 de juliol
L'autobús va quedar encallat enmig de la rotonda del passeig de Sant Antoni de Tarragona
L'autobús va quedar encallat enmig de la rotonda del passeig de Sant Antoni de Tarragona | @JordiFortuny

  Durant la nit d'ahir dimecres, 4 de juliol, un autobús es va quedar encallat a una rotonda del passeig de Sant Antoni de Tarragona. L'incident va ocórrer vora les 11 de la nit, quan el vehicle, el qual procedia del Vendrell, va passar les rodes davanteres per sobre una rotonda i, després, no va poder sortir. En aquest sentit, el conseller del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, va fer ressò de l'incident, ja que no és el primer cop que un autobús es queda en una situació com aquesta i, a més, assenyala que va passar per la falta de visibilitat d'aquesta glorieta, entre d'altres, a la ciutat de Tarragona.

Rotondes que no es veuen a Tarragona

Durant el dia d'ahir va haver-hi afectacions al trànsit de les vies tarragonines a causa del 28è Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Així doncs, el conductor de l'autobús que procedia del Vendrell, el qual hauria estat desviat de la seva ruta habitual, no va veure la rotonda i, com a conseqüència, va passar per damunt quedant encallat completament. L'incident, que va ocórrer prop de les 11 de la nit, va passar en una rotonda del passeig de Sant Antoni, a prop de la Diputació de Tarragona. En aquest sentit, els passatgers que hi havia en el vehicle, van haver de baixar per poder continuar amb el seu viatge amb un altre autobús de la companyia, al qual van haver d'esperar que arribés.

 

Havent succeït aquesta situació, el conseller d'ERC Jordi Fortuny en va fer ressò, assenyalant que «a Tarragona hi ha rotondes que no es veuen», com aquesta del passeig de Sant Antoni. A més, també recorda que aquesta situació «no és la primera vegada» que succeeix a la ciutat tarragonina, ja que en algunes glorietes que hi ha «els hi falta reflectants». Comentaris

envia el comentari