Atraquen a punta de ganivet un supermercat Coviran de Tarragona

Els fets han succeït prop d'un quart de dues del migdia d'aquest dilluns 9 de juliol

Prop d'un quart de dues del migdia d'aquest dilluns 9 de juliol, els Mossos d'Esquadra han estat alertats amb motiu d'un atracament provocat per un home que ha entrat a punta de ganivet en un supermercat situat al carrer de l'Arquebisbe Josep Pont i Gol de Tarragona. Segons informacions dels Mossos d'Esquadra, ha estat un atracament amb intimidació i no s'ha hagut de lamentar cap ferit. Després d'un desplegament de les patrulles dels Mossos per intentar enxampar l'autor de l'atracament que no ha tingut èxit, procediran a investigar les imatges de seguretat de l'establiment.

 

Atracament a punta de ganivet

L'atracador hauria entrat vora les 13.13 hores, hora a la qual han rebut l'avís els agents dels Mossos d'Esquadra, en un supermercat de la cadena Coviran, situat al carrer de l'Arquebisbe Josep Pont i Gol. L'home s'ha dirigit a una dependenta que estava en una caixa registradora, a la qual ha intimidat amb un ganivet i li ha demanat els diners que hi havia dins. La caixera, davant la intimidació provocada per l'individu, li ha donat l'efectiu. Així doncs, l'autor de l'atracament s'hauria emportat una quantitat entre 100 i 200 euros. Tot seguit, l'atracador hauria fugit de l'establiment.

 

Els Mossos d'Esquadra, davant l'avís, han activat el dispositiu per enxampar l'home que es podria trobar en els carrers dels voltants del supermercat. Un cop feta la recerca, la qual no ha tingut èxit per agafar l'atracador, deixaran l'operació en mans de l'equip d'investigació. En aquest sentit, els agents dels Mossos revisaran les gravacions de les càmeres de seguretat de l'establiment, per tal de poder-les revisar i identificar l'home que ha entrat durant l'atracament.

El supermercat ha seguit obert després de l'atracament

Després dels fets succeïts aquest matí, el supermercat Coviran ha continuat amb la seva activitat comercial. Així doncs, el comerç ha seguit obert al públic i els clients han pogut entrar i sortir per realitzar les seves compres. Comentaris

envia el comentari