Parc Central organitza activitats creatives per als més petits durant el juliol

El centre comercial farà activitats lúdiques i creatives que giraran al voltant de la música, l'art i el medi ambient
El Parc Central durà a terme diferents tallers durant tot el mes.
El Parc Central durà a terme diferents tallers durant tot el mes. | Arxiu

Parc Central ha organitzat diverses activitats durant el mes de juliol per als més petits. Aquests actes es basen en un conjunt d’accions lúdiques i educatives que tindran lloc al club infantil anomenat «el Parc», ubicat a la primera planta del centre comercial.

Així doncs, aquest cap de setmana es realitzarà el «Taller de polseres amb cintes de colors», on cada infant es podrà fer polseres amb macarrons. Aquesta activitat es farà avui 6 de juliol de les 16.00 a les 21.00 hores, i dissabte, 7 de juliol, de les 12.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 21.00 hores.

 

D’altra banda, el centre comercial tarragoní també ha programat l’activitat «Taller de música amb maraques», on els petits podran crear la seva pròpia maraca per tal de crear música. El taller tindrà lloc el divendres 13 de juliol de les 16.00 a les 21.00 hores i el dissabte 14 i diumenge 15. Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar-los de la importància de respectar el medi ambient, per aquest motiu les maraques es faran amb ampolles petites de plàstic, arròs i cintes adhesives.

 

També es realitzarà el «Taller d’art amb pintura», en el qual els alumnes hauran de fer una obra d’art i desenvolupar la seva creativitat. Cada participant haurà de crear un quadre fent ús de la seva imaginació. L’acte tindrà lloc divendres, 27 de juliol, de les 16.00 a les 21.00 hores i el dissabte, 28 de juliol, de les 12.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 21.00 hores.

Informació sobre el Parc Central

És un centre comercial d’àmbit regional, ubicat al centre de la Ciutat de Tarragona des de l’any 1997. Té una superfície bruta de 35.000 metres quadrats, 1.000 places d’aparcament i 120 operadors. A més, hi podem trobar les principals marques de moda nacionals i internacionals com Zara, Desigual, Massimo Duti, H&M, Mango, Foot Locker, Gues, Superdry o Primark. Per altre costat, hi ha empreses d’entreteniment i restauració com Yelmo Cines, McDonald’s, Udon, 100 Montaditos, Lizarrán...

 

El Parc Central s’ha convertit en el competidor referent del comerç, la moda l’oci i a les comarques de Tarragona i a les àrees properes de Lleida. Durant l’any, acull un total de set milions de visites.Comentaris

envia el comentari