Impulsen una formació especialitzada en parcs temàtics a Tarragona

És un projecte impulsat per la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de PortAventura
Els participants del projecte Enginy rebran una formació especialitzada en parcs temàtics
Els participants del projecte Enginy rebran una formació especialitzada en parcs temàtics | ACN

La demarcació de Tarragona té com un dels sectors estratègics principals els parcs temàtics, amb Port Aventura al capdavant. El projecte Enginy, liderat per la Diputació de Tarragona i amb PortAventura World com a col·laborador, és una formació especialitzada per cercar les oportunitats empresarials dels parcs temàtics a partir de les necessitats detectades i possibilitar la generació d'empreses al sector. El projecte, a més, també compta la participació d'Autoocupació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme.

Una formació especialitzada en parcs temàtics

El projecte formarà 12 emprenedors, que han començat aquest divendres 6 de juliol el curs, i rebran 150 hores de formació especialitzada en emprenedoria i TIC aplicades als parcs temàtics per part d'experts del sector. Els alumnes del curs provenen de diverses àrees d'estudi, com enginyeria informàtica, turisme, administració i direcció d'empreses o publicitat.

 

Port Aventura començarà temporada el proper 7 d'abril.
Port Aventura col·labora en el projecte impulsat per la Diputació de Tarragona. | Port Aventura World

 

Així doncs, la formació estarà impartida conjuntament entre PortAventura World i altres experts del sector dels parcs temàtics, els quals posaran a l'abast dels participants diversos tutors que els oferiran un total de 70 hores de mentoratge. D'aquesta manera podran identificar i determinar quines són les oportunitats de negoci reals en aquest àmbit. A més, està previst que els emprenedors puguin visitar el ressort turístic de PortAventura i, així, poder conèixer de primera mà la seva realitat i puguin provar les seves propostes.

 

 

El diputat delegat d'Emprenedoria a la Diputació de Tarragona Joan Josep Malràs ha explicat que el programa vol ampliar la visió més enllà de les activitats del món cultural o les grans fàbriques de química. «Estudiem i mirem tot el que comporta el turisme, quins negocis i feines especialitzades hi ha, i vam veure que tenim un centre molt potent, Port Aventura, que pot generar oportunitats a aquells que busquen un negoci», ha afirmat el diputat.

 

D'altra banda, el president d'Autoocupació, Albert Colomer, ha assegurat que mitjançant el projecte Enginy es donaran les eines necessàries als alumnes, que els permetran gestionar la seva adrenalina d'emprenedors amb seguretat, gràcies a la formació i al suport de les institucions. En aquest sentit, els ha animat als participants que busquin idees i acabin presentant un projecte empresarial.Comentaris

envia el comentari