Constantí no prorrogarà el contracte per a la gestió d'aigua potable amb Sorea

La proposta va ser aprovada el passat dilluns, 2 de juliol
Furgoneta de l'empresa Sorea
Furgoneta de l'empresa Sorea | Arxiu

L’Ajuntament de Constantí ha anunciat que no prorrogarà els contractes subscrits amb l’empresa Sorea destinats a la gestió del servei municipal d’aigua potable. A més, tampoc allargarà els contractes de manteniment i la vigilància de les estacions de bombejament del Polígon Industrial de Constantí.

La proposta de no allargar els contractes amb l’empresa Sorea va ser aprovada el passat dilluns, 2 de juliol, en un ple de l’Ajuntament. La iniciativa va rebre vots favorables de tots els partits municipals (PSC, Units pel Canvi, Pdecat, ICV i PP) i l’abstenció d’ERC. 

 

Així doncs, el consistori no prorrogarà ni el conveni per ampliar el contracte al clavegueram municipal, ni el manteniment i la vigilància de les estacions de bombejament del Polígon Industrial, amb més d'un any d'antelació a la data en què acaba l'última pròrroga, que va ser aprovada el 23 de desembre de 2012 i que finalitza el 23 de desembre de 2019. 

 

Cal remarcar que l’Ajuntament de Constantí va signar per primer cop, l’any 1991, el contracte amb Sorea per a la gestió de l’aigua potable. A més, l’any 2003 es va estendre el conveni al Polígon Industrial de Constantí, i l’any 2006 es va ampliar amb el manteniment del clavegueram. Finalment, s'ha establert que el contracte amb l’empresa Sorea finalitzarà el desembre de 2019.


 

Vigilància de les instal·lacions

D’altra banda, s’ha nomenat com a interventor tècnic l’enginyer municipal de l’Ajuntament. Aquest enginyer tindrà la funció de vigilar la conservació de les instal·lacions i obres que apareguin en el contracte de subministrament d’aigua, manteniment de les estacions de bombejament i clavegueram de Constantí. D’aquesta manera, el 23 de desembre de 2019, un cop finalitzi el termini, haurà de vetllar perquè les obres i instal·lacions es mantinguin en perfecte estat i, a més, informar de les possibles reparacions que s’hagin de fer. Comentaris

envia el comentari