Ciutadans, partidari del trasllat dels marxants a la plaça Corsini al setembre

Ciutadans vol que la regidora de Comerç Elvira Ferrando dialogui amb els marxants
El mercadet tornarà a la plaça Corsini de Tarragona
El mercadet tornarà a la plaça Corsini de Tarragona | Caralp Mariné

El regidor de Ciutadans a Tarragona, Pedro Sánchez, ha assegurat que el seu partit «recolza el trasllat dels marxants a la plaça Corsini després de l'estiu», tenint en compte que l'actual Govern ha posposat el trasllat des de la inauguració del Mercat Central de Tarragona a l'abril. 

«Buscar una solució conjunta»

A més, Sánchez pretén que la regidora de Comerç, Elvira Ferrando, dialogui amb les parts implicades per tal d'acabar amb «la pressió i la incertesa» en la qual viuen els marxants avui dia, una cosa que «no aporta res positiu». Per aquest motiu, l'edil creu que la millor solució possible és parlar i arribar a un enteniment per tal de «buscar una solució conjunta on totes les parts implicades surtin beneficiades». 
 

«Inviable»

De fet, el regidor del partit taronja considera que «és material i logísticament inviable afrontar el trasllat durant l'estiu» perquè encara no s'han tractat totes les qüestions que estan sobre la taula, com les que es tenen amb «Endesa i altres empreses subministradores per disposar de les garanties suficients». 
L'edil també ha advertit que «no s'amaguin possibles pujades de les tarifes i s'informi els marxants de forma transparent».
 
Els marxants sembla que tenen clar que no hi ha marxa enrere en la tornada a Corsini, però no saben ben bé quan es produirà. Saben que no depèn d'ells quedar-se o marxar i que no hi poden fer molt en aquesta decisió. També serà un problema el fet d'obrir a la tarda o no quan s'instal·lin a Corsini, d'on són originaris, ja que la majoria no és partidària d'això.


Comentaris

envia el comentari