Cancel·lada l'actuació de Loquillo a Tarragona

El concert del rocker barceloní s'ha suspès per problemes estructurals a la Tarraco Arena Plaça
Loquillo, en acció
Loquillo, en acció | Cedida

El rocker barceloní Loquillo no actuarà aquest divendres, 6 de juliol, a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. Segons un comunicat de l'empresa promotora del concert, Clipper's Live, l'espectacle no tirarà endavant a causa d'unes «obres estructurals al recinte».

El músic del Clot ha explicat a les xarxes socials que li sap greu suspendre el seu xou i que els motius, evidentment, han estat totalment aliens a la seva voluntat.

 

L'empresa promotora es disculpa

L'organització de l'esdeveniment, per la seva part, ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades als seguidors de Loquillo i, alhora, ha informat que retornarà íntegrament l'import de les entrades.

 

Des de Clipper's Live han expressat que, durant els pròxims dies, «a tots els clients que hagin comprat entrades a través del nostre portal, se'ls retornarà l'import automàticament».

 

El festival 'A Cop de Rock', el 20 i 21 de juliol a la TAP

Més enllà del concert de Loquillo, el pròxim esdeveniment que ha d'acollir la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona serà la primera edició de l''A Cop de Rock', un nou festival tarragoní que reunirà diversos conjunts de rock, punk-rock i metall procedents de diferents punts de l'Estat espanyol.

 

Durant els dies 20 i 21 de juliol, si tot va bé, la TAP s'omplirà de pues, amplificadors i guitarres distorsionades, en una festa rockera que promet. El cèlebre Evaristo —excantant de La Polla— pujarà a l'escenari amb Gatillazo, en un festival on també destaquen grups com Hamlet, La Fuga o els tarragonins Extracto de Lúpulo, un clàssic del punk-rock local.Comentaris

envia el comentari