La I llançadora ocupacional disposa de places lliures

El programa de suport a recerca de feina s'adreça a majors de 30 anys en atur i alguns ja tenen nou treball
Imatge d'una sessió ocupacional de la llançadora
Imatge d'una sessió ocupacional de la llançadora | Ajuntament de Tarragona

Després de les primeres insercions laborals, la llançadora ocupacional torna a tenir places lliures. Ja hi ha tres persones que han aconseguit feina en l'àmbit de l'hoteleria i la logística gràcies a aquest programa que va començar el 16 de maig amb una vintena de persones d'entre 26 i 56 anys amb nivells diferents de formació però totes elles desocupades. 

És bàsic guanyar confiança

Després que tres persones hagin trobat feina, hi ha disponibles algunes places lliures per formar part del programa, que és gratuït i totalment voluntari. Tot aquell que estigui interessat pot inscriure's al web www.lanzaderasdeempleo.es
 
Al projecte s'han dut a terme dinàmiques d'intel·ligència emocional i autoconeixement per tal de centrar els seus objectius professionals, tenint en compte el perfil de l'usuari i les necessitats que tenen les empreses. També s'han fet tallers de modernització del currículum i simulacres d'entrevista de feina. A més, la tècnica encarregada de dirigir la llançadora ha remarcat que s'han realitzat dinàmiques de construcció d'equip per tal d'establir un pla d'acció detallat per a la recerca de feina de tots els participants i que se sentin amb major confiança i seguretat per afrontar els processos de selecció.
 

Diferents feines a fer

S'han creat cinc projectes per fer que l'exhaustiva recerca de feina sigui més ordenada i simple. Per tant, mentre uns organitzen una base de dades afegint el seu perfil professional, altres busquen ofertes de feina i d'altres milloren la seva pàgina web o perfils per guanyar visibilitat i perfeccionar la seva carta de presentació. 
«S'ha de felicitar els companys que han aconseguit el seu objectiu professional i animar la resta a seguir treballant», ha afirmat el portaveu de la Fundació Santa Maria la Real, Jaime García Prado.
 
«Animem més persones a inscriure's a la llançadora perquè és un programa d'orientació laboral innovador i eficaç», garanteix el Director de la Fundació Telefónica Catalunya Joan Cruz. 

 

 Comentaris

envia el comentari