La piscina de l'Anella Mediterrània s'obrirà demà als nous usuaris

El nou equipament formarà part de les instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
La piscina de l'Anella Mediterràni s'obrirà al públic.
La piscina de l'Anella Mediterràni s'obrirà al públic. | CEDIDA

La piscina de 50 metres que ha acollit totes les proves de les diferents modalitats de natació i de waterpolo dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 s'obrirà al públic demà dilluns, dia 9 de juliol. A més, passarà a formar part de la xarxa d'instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona. D'aquesta manera, estarà oberta a acollir nous usuaris que en facin ús com si es tractés de qualsevol altre tipus de piscina. La piscina té 50 metres de llargada per 25 d'ample amb una profunditat de dos metres, essent així l'única piscina d'aquestes característiques.

«Amb l'obertura al públic, el Patronat demostra el seu compromís de posar al servei de la ciutadania els equipaments»

 

«Amb la incorporació de la nova piscina descoberta als equipaments esportius municipals millorem en qualitat i en oferta pública. És un important llegat dels Jocs, que donarà més possibilitats tant als clubs i escoles, com a la natació de competició», així ho ha manifestat la consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Elisa Vedrina. També ha destacat que «amb l’obertura al públic de la piscina olímpica, el Patronat demostra el seu compromís de posar al servei de la ciutadania els equipaments esportius, tal com ja es va fer el passat mes d’octubre amb l’Estadi d’Atletisme i la piscina i el gimnàs del pavelló de Campclar».

 

La nova piscina descoberta de l'Anella Mediterrània de Camp Clar romandrà oberta des d'aquest proper dilluns fins a finals de l'estiu, al 16 de setembre. Els horaris intersetmanals i de dissabtes seran des de les deu al matí fins a les vuit del vespre, mentre que els diumenges, la piscina obrirà només quatre hores, de deu del matí a dues del migdia. Els abonats al Patronat Municipal d'Esports i a la piscina del pavelló de Campclar, tenen l'accés inclòs en el nou equipament, mentre que l'entrada puntual costa 3,75 euros. Els preus pels abonats per només la temporada estival són de 18,90 euros per a menors de tretze anys, per a majors de 65 i per a persones amb més del 33 per cent de discapacitat; de 28,20 per a joves de fins a disset anys i de 40,50 per a adults. Quant a la tarifa familiar, l'abonament costa 90,60 euros.

 

D'altra banda, quan la piscina estigui tancada al públic, durant la tardor i l'hivern, es realitzaran algunes actuacions que resten pendents a la instal·lació, com l'habilitació d'una zona de gespa o la construcció d'un magatzem, entre altres.Comentaris

envia el comentari