Una iniciativa artística li dóna color a l'Hotel d'Entitats

El projecte ha camuflat l'arquitectura de formigó, ja desgastada i vandalitzada, amb els colors de l'entorn de Tarragona

El col·lectiu artístic ‘Annaimiquel’ ha intervingut a l’Hotel d’Entitats de Tarragona. | TarragonaDiari.cat

Aquesta intervenció és una iniciativa conjunta de l'Hotel d'Entitats de Tarragona i l'Associació Polígon Cultural amb la col·laboració d‘Empark. La convocatòria pública es va obrir al desembre de 2015 i es van fer públics els resultats al febrer de 2016. Entre més de quaranta sol·licituds rebudes es va seleccionar al col·lectiu 'Annaimiquel' (Valls) que presenten una línia de producció en clau conceptual i de l’experiència, lligada al context en el qual produeixen cada acció o peça artística.

La idea principal del projecte de Annaimiquel era intervenir en l'entorn invisible de l'Hotel d'Entitats, però no només fer un canvi d'imatge sinó canviar la manera en què es percep tant pels veïns com per al vianant. La plaça és un espai infrautilitzat, que no compta amb cap element de mobiliari urbà però que no obstant això hi ha una gran activitat tant de turistes que admiren les vistes del mirador com de les persones i treballadors que entren a les instal·lacions del Pàrquing de la Pedrera. La pintura de camuflatge, paradoxalment, torna visible aquestes instal·lacions i posa sobre la taula la seva problemàtica. Aquesta és la primera col·laboració entre l'associació Polígon Cultural i el HdE de Tarragona, que esperen donar continuïtat en futurs projectes.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari