Pedro Crespo, la víctima d'un crim de Cambrils amb molts detalls a l'aire

Una baralla per tràfic de drogues, la principal línia d'investigació

Efectius dels cossos de seguretat treballant al lloc dels fets, aquest dimecres al vespre.
Efectius dels cossos de seguretat treballant al lloc dels fets, aquest dimecres al vespre. | Oleguer Domènech

La tarda d’aquest dimecres, 20 de juny, va ser tràgica al carrer de Juan Sebastián Elcano de Cambrils. Passaven pocs minuts de les sis del vespre quan un home de 35 anys queia malferit a una de les voreres d’aquesta via. Minuts abans, enmig d’una baralla, havia rebut diverses punyalades amb arma blanca per causes que encara es desconeixen i que, de fet, es troben en vies d’investigació per part dels Mossos d’Esquadra. La víctima, segons ha pogut confirmar delCamp.cat, és un home de nom Pedro Crespo, que tenia antecedents. La principal línia d'investigació es basa en una baralla per qüestions relacionades amb el tràfic de drogues.

Sense detinguts

De detalls confirmats sobre el tràgic succés per part de la policia catalana n’hi ha pocs, més enllà que es tracta de la mort violenta d’un home de 35 anys. Els Mossos confirmen que, a mig matí d’aquest dijous, no s’ha produït cap detenció al voltant d’aquest crim, tot i que ahir els rumors entre el veïnat congregat al carrer de Juan Sebastián Elcano diguessin que la policia catalana tenia un sospitós en un edifici del mateix carrer dels fets.

Pedro Crespo, un home de 35 anys

Segons ha pogut confirmar delCamp.cat, la víctima, Pedro Crespo, comptava amb antecedents policials, i tal com apuntaven diversos veïns aquest dimecres al vespre, sembla que no era veí de la zona. P.C. hauria rebut diverses ganivetades al coll i al tors, cosa que va causar que, tot i poder fugir pel seu propi peu del punt de la baralla, caigués malferit instants després i acabés morint sense que el SEM, que va acudir a socórrer-lo després de rebre un avís al 112 poc després de les sis de la tarda, pogués fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos investiguen

La causa d’aquesta mort violenta és, òbviament, un dels entrellats que hauran de treure els Mossos d’Esquadra en els propers dies a més de detenir possibles sospitosos. Una de les hipòtesis que apuntaven fonts de la investigació és el d’una baralla de clans entre diverses persones que duien armes blanques. La línia més ferma de la investigació apunta que es podria tractar d'una baralla per temes de droga. De moment, però, caldrà esperar hores o dies per anar confirmant les informacions a mesura que els Mossos avancin en la seva investigació.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on