Segueixen buscant Jesús Giménez, un tortosí desaparegut des de dissabte passat

Se'l va veure per darrera vegada dissabte passat, a Salou

Jesús Giménez va desaparèixer fa una setmana.
Jesús Giménez va desaparèixer fa una setmana. | Cedida

Aquest dissabte, 24 de març, s'acompleix tot just una setmana des que es va denunciar la desaparició de Jesús Giménez Clavería, un home de 31 anys, de Tortosa, que va ser vist per darrera vegada dissabte passat a Salou. La seva família i entorn més íntim el busca des de llavors, i ja fa una setmana que no se'n sap res. S'han penjat cartells a diversos punts de les comarques de Tarragona, i també s'han difós desenes de missatges i de fotografies a través de les xarxes socials.

Necessita medicació

El cas de Jesús Giménez és especialment preocupant perquè segons explica la seva família en les accions iniciades per la seva cerca, necessita medicar-se i, en el moment de la seva desaparició, no duia a sobre els medicaments que li calen. Asseguren que podria estar desorientat.

Alt i esportista

Giménez té 31 anys i, segons es descriu en els cartells que s'han difós arreu, és aficionat a l'esport i li agrada caminar i gaudir de l'entorn natural. És alt, medeix 1,84 metres, té els ulls marrons, i en el moment que va desaparèixer vestia uns pantalons texans, un jersei de color blanc i unes sabatilles esportives de color groc. Duu els cabells, que són foscos, curts. En el moment que va desaparèixer, tampoc portava a sobre la documentació.

La família ha demanat que tothom que en pugui tenir alguna pista es posi en contacte amb el 112, el telèfon d'emergències, o amb les autoritats policials pertinents. Una setmana després de la seva desaparició, la situació angoixant de la família ha fet que hagin ampliat la seva cerca a diversos punts de les comarques de Tarragona, de manera que és probable que a diversos carrers concorreguts de la zona s'hi puguin veure els centenars de cartells que hi ha penjats.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on