A presó tres homes per diversos robatoris a les comarques de Tarragona

Els lladres buscaven objectes fàcils de transportar com joies, diners en efectiu o aparells electrònics

Joies, diners i aparells electrònics, l'objectiu dels lladres
Joies, diners i aparells electrònics, l'objectiu dels lladres | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir tres homes el passat dilluns 2 de juliol com a presumptes autors de robatoris a Tarragona, Cambrils i Roda de Berà, entre altres localitats. Tots tres eren de nacionalitat xilena, tenen 32,21 i 18 anys i un d'ells era veí de Vilafranca del Penedès. El dijous 5 de juliol van passar a disposició judicial i el jutjat de guàrdia va resoldre el seu ingrés a presó.

També robatoris a Girona i Pineda de Mar

La seva tècnica era buscar objectes que es poguessin traslladar sense problemes, com diners, joies i aparells electrònics. A més de robatoris a les poblacions del Camp de Tarragona, també van ser afectats Girona i Pineda de Mar, i es xifra en sis el nombre de robatoris total. 
 
Una identificació realitzada pels Mossos de Martorell el passat 22 de juny va facilitar les indagacions al voltant de les activitats il·lícites dels tres presumptes lladres. Gràcies a aquesta iniciativa, es van trobar indicis de sis robatoris amb força a diversos domicilis de les localitats esmentades. 
 
A més, la investigació va permetre també ubicar a Barcelona i a Vilafranca del Penedès els domicilis que utilitzaven els detinguts, que formarien part d'una banda criminal especialitzada en aquest tipus de robatoris. 

Detinguts al peatge de Vilafranca del Penedès

Va ser el passat dilluns 2 de juliol quan els Mossos van activar el protocol de detenció dels sospitosos amb la intenció de detenir-los. Així, els van aconseguir enxampar i detenir al peatge de Vilafranca del Penedès. 
 
El dimecres 4 de juliol es van portar a terme dues entrades i escorcoll, amb ordre judicial, en els domicilis dels detinguts, on es van trobar diversos objectes de gran valor econòmic. Ara s'estan analitzant les peces robades per tractar d'identificar els propietaris i que les puguin recuperar. També es busquen indicis de la participació dels detinguts en altres robatoris amb força a l'interior de domicilis.

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on