Entreguen al Banc dels Aliments menjar recuperat en una operació antidroga a Perafort

La policia espanyola va detenir un home de Polònia buscat al seu país per assassinat que també traficava amb marihuana en pots de tomàquet

Imatge dels agents de la policia espanyola carregant el menjar al camió.
Imatge dels agents de la policia espanyola carregant el menjar al camió. | delCamp.cat

 

Agents de la policia espanyola de la comissaria de Tarragona, per iniciativa, segons detallen, del comissari Yubero, màxim comandament de la policia espanyola a Tarragona, han fet entrega, després de rebre l’autorització de l’Audiència Nacional, de 1.500 quilos de tomàquet triturat i d’altres conserves al Banc d’Aliments de Tarragona. Tot aquest menjar va ser intervingut per la policia durant un escorcoll en una nau industrial de Perafort el passat 24 d’octubre quan es va detenir a una persona buscada a Polònia per assassinat.

L’home, que va ser posat a disposició de l’Audiència Nacional per poder ser extradit, va ser enxampat amb un camió carregat de llaunes de conserva. Algunes d’elles portaven amagada marihuana. La partida estava preparada per ser exportada a l’estranger. El menjar s’ha posat a disposició del Banc dels Aliments en trobar-se en bones condicions i tenint en compte que aquesta organització farà aquest desembre, abans de Nadal.

  


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on