Operació antidroga en diversos municipis de Tarragona

Es duen a terme escorcolls a Tarragona, el Vendrell, Segur de Calafell, el Montmell, Cunit i la Bisbal del Penedès

Els Mossos d'Esquadra practiquen una de les detencions d'aquest dilluns, a Calafell.
Els Mossos d'Esquadra practiquen una de les detencions d'aquest dilluns, a Calafell. | ACN

Els Mossos d'Esquadra estan duent a terme una operació antidroga des de primera hora del matí d'aquest dilluns, 28 de maig. Es tracta d'una operació contra el cultiu i el tràfic de marihuana al Camp de Tarragona i també en zones del sud de l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, s'estan duent a terme una vintena d'escorcolls tant a Tarragona com a Barcelona, i es preveuen detencions. S'ha detingut una vintena de persones, entre les quals un home de 40 anys en un habitatge el Vendrell.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, es tracta d'una investigació que lidera l'Àrea Central de Crim Organitzat de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra contra una banda organitzada que es dedica al tràfic de marihuana a gran escala. Entre els municipis tarragonins on s'estan duent a terme els escorcolls hi ha Tarragona, el Vendrell, Segur de Calafell, el Montmell, Cunit i la Bisbal del Penedès.

Dues mil plantes confiscades a Calafell el 2017

La policia va confiscar, en l'últim any, fins a 2.000 plantes de marihuana al municipi de Calafell i es van detenir vuit persones relacionades. El consistori va fer pública aquesta xifra a principis d'aquest mes de maig en la Junta de Seguretat Local, destacant la lluita contra les plantacions a l'interior d'habitatges. L'Ajuntament explica que el municipi de Calafell té moltes urbanitzacions apartades dels nuclis principals de població, fet que afavoreixen els casos de cultiu de marihuana. 

L'última operació contra el cultiu i el tràfic de marihuana va tenir lloc la setmana passada, de la mà de la Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Calafell. Es van confiscar 305 plantes de cànnabis 'sativa', un quilo de marihuana i diversos utensilis per al seu cultiu. A les persones responsables de la plantació desmantellades se'ls van imputar els delictes de tràfic de drogues i de defraudació del fluid elèctric. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on