L'assassí de Kenya Álvarez pretenia fer passar el crim per una baralla entre toxicòmans

Va intentar enterrar el cadàver de la jove en un descampat conegut per ser un dels més conflictius de la zona

Carlos Sánchez, l'assassi de Kenya Álvarez, va intentar fer passar el crim per una baralla entre toxicòmans
Carlos Sánchez, l'assassí de Kenya Álvarez, va intentar fer passar el crim per una baralla entre toxicòmans | 'Facebook'

El presumpte assassí de Kenya Álvarez, la jove de 30 anys i veïna de Sant Adrià de Besòs morta el dia de Nadal, va intentar justificar el seu crim en un primer moment. En concret, Carlos Sánchez Torralba, de 34 anys, va intentar fer passar l'assassinat per una simple baralla vinculada al tràfic de drogues. 

Aquesta és, segons informa 'El Español', una de les tesis amb què treballen els Mossos d'Esquadra per explicar per què el presumpte assassí va tallar-li el coll a la seva parella el passat dilluns, i posteriorment la va traslladar en una bossa verda, sense tenir por que algú el veiés, fins a un descampat pròxim, ple de xeringues. 

Va intentar enterrar el cadàver

El cos sense vida de Kenya va ser localitzat, posteriorment, per uns agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Badalona en el mateix descampat. Una zona coneguda per ser una de les més conflictives, i on són habituals les baralles i els aldarulls entre toxicòmans i traficants. 

Kenya Álvarez va ser brutalment assassinada el dia de Nadal
Kenya Álvarez va ser brutalment assassinada el dia de Nadal | 'Facebook'

 

L'assassí va intentar, primer de tot, enterrar el cos de la jove, però no ho va aconseguir, i és que, si bé va cobrir el cadàver, com que tenia pressa, no es va adonar que algunes de les seves extremitats quedaven encara visibles. Poques hores després la policia va detenir Carlos, que des d'un primer moment va ser considerat com a principal i únic sospitós per la mort de Kenya. 

Dues denúncies en les darreres setmanes

Segons passen els dies es van coneixent més i més detalls sobre aquest esgarrifós crim, com per exemple que la jove de 30 anys va intentar denunciar-lo dues vegades en les darreres sis setmanes. Ara bé, en els dos casos es va fer enrere, i la Fiscalia no va sol·licitar cap mesura preventiva perquè «no hi havia res acordat».

L'assassí, de fet, hauria avisat un mes abans del crim, de les seves intencions a un bon amic. Segons ha explicat als Mossos, els dos es van barallar i després la va ficar de genolls, i va agafar un cúter amb la intenció de tallar-li la cara. Ara bé, va fallar i va acabar tallant-li el coll i, en veure que sagnava amb abundància, va començar a apunyalar-la per tot el cos fins a causar-li la mort. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on