Els Agents Rurals investiguen l'incendi en un abocament de residus a l'Aldea

El foc va cremar un abocament de tubs de rec a tocar de l'N-340

El foc va provocar una gran columna de fum negre.
El foc va provocar una gran columna de fum negre. | cedida bombers

Els Agents Rurals investiguen un incendi que va cremar un abocament de tubs de reg a l'Aldea. Els Bombers de la Generalitat es van activar el migdia d'aquest dissabte, 30 de juny, per apagar un incendi a tocar de la carretera N-340, al punt quilomètric 1.082, al seu pas pel terme municipal de l'Aldea. L'incendi va començar al voltant de les dues del migdia i cremava un abocament de goma de reg en un camp agrícola. Les flames van afectar 300 metres quadrats de tubs de reg, però no van afectar vegetació. Com a conseqüència de l'incendi tampoc hi va haver cap persona afectada, ni per ferides ni per intoxicació de fum. 

En un primer moment es van activar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que es van traslladar fins al lloc de l'incendi. Finalment, van ser cinc les unitats que hi van treballar i que van dur a terme les tasques d'extinció de les flames. Els bombers van tenir controlat el foc al voltant de les quatre de la tarda. D'altra banda, la crema dels tubs de plàstic va provocar una gran columna de fum negre que va ser visible des de diversos punts de la zona. 

Els Bombers de la Generalitat extingeixen l'incendi als tubs de reg.
Els Bombers de la Generalitat extingeixen l'incendi als tubs de reg. | cedida Bombers

 

Els Agents Rurals investiguen l'origen de l'incendi

El foc també va obligar a activar dues unitats dels Agents Rurals, que van acudir al lloc de l'incendi, i s'encarregaran d'investigar l'origen del foc, ja que es tracta de mànegues de reg abocades. Els Agents Rurals recorden que tant l'abocament de residus com la seva crema està prohibit. Ara la seva tasca és investigaran qui va abocar la pila de tubs en aquest camp agrícola i si algú va calar-hi foc expressament. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on