Continua l'incendi en una nau industrial a l'Ametlla de Mar

Els Bombers de la Generalitat hi han enviat vint-i-cinc unitats, que estan treballant al lloc dels fets

Una imatge de l'incendi, a dos quarts de deu de la nit
Una imatge de l'incendi, a dos quarts de deu de la nit | Bombers de la Generalitat

 

Pels volts de les sis de la tarda d'avui divendres, 22 de juny, s'ha desencadenat un incendi que afecta una nau industrial de l'Ametlla de Mar, a la comarca del Baix Ebre. A hores d'ara —les deu de la nit de divendres—, els Bombers hi continuen treballant per controlar les flames.

Sense ferits

Els Bombers de la Generalitat han activat, al llarg de la tarda, fins a vint-i-cinc dotacions, que encara són al lloc dels fets. A l'arribada dels efectius, el foc estava totalment desfermat i, segons han informat els serveis d'emergència, les flames han fet col·lapsar part de l'estructura de la nau, una fàbrica de 4.500 metres quadrats.

Afortunadament, tots els treballadors han pogut sortir del recinte i no hi ha ferits ni persones intoxicades pel fum.

La nau industrial afectada, concretament, està situada a prop de la carretera N-340 —punt quilomètric 1.113—, al Polígon Industrial de l'Ametlla de Mar. L'edifici, per la seva part, és la seu d'una empresa especialitzada en la pesca i la comercialització de la tonyina.

Imatge de l'incendi vist des del peatge de l'Ametlla de Mar
Imatge de l'incendi vist des del peatge de l'Ametlla de Mar | Bombers de la Generalitat

 

Afectació i prioritats

Durant l'operatiu, els Bombers de la Generalitat han prioritzat aquells elements més vulnerables (com dipòsits a pressió), la zona d'oficines, i una nau propera a l'incendi. El foc afecta la zona oest de l'edifici, on es troba l'àrea de producció, un 80 per cent de la superfície del complex. Aquí, els efectius actuen des de l'exterior amb l'ajuda, també, de dues autoescales. 

Des de l'interior de la nau, a la zona d'oficines, els bombers treballen per evitar que l'incendi s'hi propagui.

Evacuació preventiva

Per part seva, els Mossos d'Esquadra han explicat que cinc treballadors d'una empresa nàutica propera han estat desallotjats, com a mesura preventiva. La policia catalana ha enviat al Polígon Industrial de l'Ametlla de Mar un total de quatre patrulles. També s'hi han desplaçat diversos efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els bombers encara treballen en l'extinció del foc
Els bombers encara treballen en l'extinció del foc | Bombers de la Generalitat

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on