Una espectacular persecució per l'AP-7 tarragonina acaba amb dos detinguts

Els fets es van produir entre Tarragona i Cambrils

El passat dissabte, 10 de febrer, es va produir una espectacular persecució a plena llum del dia a través de l'autopista AP-7, al seu pas pel Camp de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra tenien muntat un dispositiu de control de velocitat al punt quilomètric 245 de la via, entre Sant Pere i Sant Pau i el pont del Diable de Tarragona. Poc abans de la una del migdia, el cinemòmetre va caçar un cotxe, que circulava a 150 quilòmetres per hora, segons explica el 'Diari de Tarragona'.

Un segon vehicle dels Mossos, que es trobava a la sortida de Tarragona, va mirar d'aturar el cotxe per notificar-li la sanció pertinent a aquest excés de velocitat, però el vehicle es va fugar. Va ser llavors quan es va activar un dispositiu especial per aturar el vehicle. Un tercer cotxe dels Mossos va provar la seva intercepció entre la sortida de Reus i de Vila-seca, però el vehicle va accelerar encara més, conduint molt perillosament, fent avançaments per la dreta i arribant a velocitats de més de 200 quilòmetres per hora. Durant la persecució, es va observar com llençaven un paquet per la finestra.

El capítol de pel·lícula es va acabar a la sortida de Cambrils, on es va poder aturar el cotxe i es va detenir els seus dos ocupants. Al conductor, de nacionalitat espanyola, de 27 anys i veí de Santa Maria de Palautordera, se li van imputar diversos delictes. Al seu acompanyant, veí del mateix municipi, de 29 anys i de nacionalitat romanesa, se li va imputar un delicte contra la salut pública: el paquet que havien llençat a través de la finestra del cotxe contenia 740 grams de marihuana, és a dir, uns 4.000 euros d'aquesta droga.

Tots dos homes van passar diumenge a disposició judicial. Tot i que el conductor tenia catorze antecedents en robatoris i qüestions relacionades amb el tràfic de drogues, tots dos van quedar en llibertat amb càrrecs.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on