Tres detinguts a Amposta per saquejar botigues d'electrodomèstics encastant-hi un cotxe

La Policia Local havia planificat un dispositiu després que es registressin altres casos a Tortosa i a Vinaròs

La Policia Local d'Amposta, amb el suport dels Mossos d'Esquadra, han detingut aquesta matinada de dimarts, 19 de juny, tres membres d'una banda organitzada que es dedicava a saquejar establiments d'electrodomèstics pel mètode de l'encastament de vehicle. Atès que setmanes enrere s'havien produït altres robatoris d'aquesta tipologia a Tortosa i a Vinaròs, la Policia Local d'Amposta havia planificat una sèrie d'accions per tal de mirar de prevenir aquest tipus de robatoris a la població. 

Cap a dos quarts de quatre de la passada matinada, els agents que es trobaven realitzant patrullatge preventiu planificat a la població han escoltat una alarma que provenia de la zona pròxima al establiment 'Electro Hiper Europa' d'Amposta i s'han traslladat a comprovar-la. En arribar-hi, han observat un vehicle que tenia el motor encès davant la porta de l'establiment, que s'havia utilitzat per encastar-lo contra l'edifici, diverses saques plenes amb objectes preparats per emportar-se i almenys dues persones encaputxades a l'interior de l'establiment.

Suport dels Mossos d'Esquadra

Els agents de la Policia Local han demanat suport de manera urgent al cos de Mossos d'Esquadra per tal d'assegurar la zona. Amb l'arribada dels agents de la policia catalana, ha estat quan s'ha pogut entrar a l'establiment amb seguretat i procedir a la detenció dels dos individus que quedaven al seu interior. Just després, una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha pogut detenir el tercer autor dels fets, que havia fugit del lloc

Aquests mateixos individus havien estat identificats per la Policia Local d'Amposta en un control preventiu als accessos de la població fa tres setmanes, segons ha informat aquest cos policial. El cert és que la policia de la capital del Montsià ja es trobava en alerta des de feia setmanes, i és que s'havien produït casos similars a localitats properes, com ara Vinaròs o Tortosa.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on