Detingut un conductor després d'una espectacular persecució policial a Tarragona

L'home conduïa begut i sense carnet

Aquest dimarts, 26 de juny, a la matinada, els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 32 anys i veí de Bonavista, després de protagonitzar una especatcular persecució policial per diverses carreteres de Tarragona, Reus, Vila-seca i altres poblacions del voltant. L'home conduïa un vehicle d'empresa que no havia estat retornat a l'hora que pertocava. En rebre l'avís d'un Seat Ibiza blanc que estava fugat, la Policia Local de Vila-seca va intentar aturar el vehicle en veure'l en un carrer de la Pineda.

En aquell moment, s'ha iniciat l'espectacular persecució, que ha involucrat, a banda dels Mossos d'Esquadra i de la mateixa Policia Local de Vila-seca, les Guàrdies Urbanes de Tarragona i de Reus i els cossos locals de Cambrils i de Salou.

Una persecució de pel·lícula

Des del primer moment, el conductor ha evitat aturar-se als dispositius muntats per a aquesta finalitat. D'entrada, ja ha evitat els vehicles de la Policia Local de Vila-seca, i ha estat poc més tard quan ha emprès una sèrie de maniobres per despistar els vehicles policials que l'estaven perseguint. Ha estat una persecució de pel·lícula, en què el conductor fugat ha utilitzat una sèrie de camins i carreteres secundàries per dificultar la tasca dels agents policials.

Tant a la rotonda de la T-11, a les Gavarres, com a l'A-7, a Vila-seca, l'home ha envestit els vehicles policials i ha estat molt a prop d'atropellar diversos policies. Finalment, els Mossos l'han pogut arrestar cap a la una de la matinada.

Un cop detingut, s'ha comprovat que l'home, de 32 anys i de Tarragona, no tenia el carnet de conduir. A més, la prova d'alcoholèmia li ha sortit positiva. Amb tot plegat, la seva detenció farà que en les properes hores passi a disposició judicial, acusat de diversos delictes: resistència i atemptat contra l'autoritat, danys i un delicte contra la seguretat del trànsit.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on