Desmantellen a Sant Carles de la Ràpita una organització criminal dedicada al tràfic de drogues

El líder de la banda amagava la cocaïna i l'heroïna en forats que prèviament havia fet en un descampat

Els traficants amagaven la droga en forats que havien fet prèviament en un descampat. | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita han desarticulat una organització criminal dedicada a la distribució i venda d'heroïna i cocaïna. El líder de l'organització disposava, en un descampat proper al seu domicili amb diversos amagatalls on ocultava la droga. En l'actuació s'han detingut tres persones com a autors dels suposats delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues, també s'han pres declaració com a investigat a una persona per estar relacionada amb els fets.

Les investigacions es van iniciar el mes d'agost, quan la Guàrdia Civil va saber que una persona s'estaria dedicant a distribuir cocaïna i heroïna a petita escala a terceres persones, que posteriorment ho venien en un habitatge de Sant Carles de la Ràpita. En l'operatiu establert de forma conjunta per la Policia Local i la Guàrdia Civil, es va esbrinar la identitat del principal sospitós, així com l'existència d'altres col·laboradors que visitaven el domicili amb la intenció de proveir-se de les substàncies, per posteriorment vendre-la a la via pública o altres domicilis.

Així, es va descobrir que el principal responsable de l'organització adquiria petites quantitats d'heroïna i cocaïna pura i que les ocultava de manera aleatòria en diferents forats que prèviament havia preparat en un descampat, on es van trobar 92 grams d'heroïna i 14 de cocaïna, pendents d'elaborar i distribuir.

La retirada d'aquestes substàncies va resultar suficient per incriminar els responsables d'aquest tràfic il·lícit, que va culminar amb la detenció dels tres integrants, que tenien entre les seves pertinences set dosis d'heroïna i tres de cocaïna. Els detinguts són tres persones de nacionalitat espanyola, veïns de Sant Carles de la Ràpita i que tenen antecedents pels mateixos fets. A més, també es va prendre declaració com a investigat a un home de nacionalitat polonesa per tenir relació amb la recerca. Els detinguts han estat posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 d'Amposta.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on