Els CDR convoquen un tall de carretera a les 17.00 hores a l'AP-7 a l'alçada d'Ulldecona

També hi ha prevista una «gran mobilització» a les 16.00 hores a les Rambles de Barcelona i una concentració davant de les delegacions del govern espanyol

Un grup d'unes 300 persones tallen l'AP-7 a l'Ampolla.
Imatge d'arxiu d'un tall a l'AP-7, a l'Ampolla. | delCamp.cat

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han convocat sis talls de carretera per aquest diumenge a la tarda en diferents punts de Catalunya «com una mesura de protesta pels presos polítics». La convocatòria és a les 17.00 hores i les vies escollides són l'A-2 a Alcarràs, l'A-22 a Almacelles, l'N-145 a la Seu d'Urgell, l'N-152 a Puigcerdà i l'AP-7 als seus dos extrems, a la Jonquera i a Ulldecona. 

«Porteu mantes, aigua, menjar, algun tipus de cuina, tractors per si de cas fa falta moure'ls, bales de palla, rodes... I moltes ganes d'arreglar-ho tot», s'afirma des del compte de Twitter d'Aturada Catalana, que coordina l'acció. Paral·lelament, també hi ha prevista a les 16.00 hores d'aquest diumenge una «gran mobilització» a les Rambles de Barcelona amb el lema «Contra la repressió i cap a la República: Vaga General» i una concentració simultània a les 19.00 hores davant les delegacions del govern espanyol a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on