Troben un cadàver a la via del tren entre Cambrils i Mont-roig del Camp

La circulació s'ha tallat cap a les 9.15 hores

Aquest dimecres, 4 de juliol, ha aparegut un cadàver a la zona de les vies del tren entre Cambrils i Mont-roig del Camp. De resultes de la troballa, la circulació ferroviària s'ha hagut de tallar cap a un quart de deu del matí. Per ara, forenses dels Mossos d'Esquadra es troben treballant a la zona i tot apunta que aquesta persona hauria mort a causa d'un atropellament.

Segons ha pogut saber delCamp.cat de fonts properes a la família, es tractaria del cadàver de la dona amb principis d'Alzheimer que havia desaparegut aquest dimarts, a primera hora del matí, a Cambrils. Des de Mossos d'Esquadra, malgrat que tot indica que el cos és el de la dona desapareguda, encara estan duent a terme els procediments policials pertinents per identificar-lo amb una seguretat del cent per cent.

La dona, que vivia a la zona de la Llosa de Cambrils, hauria desaparegut ahir a les set del matí, quan va sortir de casa seva. Era habitual que la dona sortís a fer encàrregs o a passejar una estona però als volts del migdia la família es va començar a preocupar. I és que la desapareguda solia arribar a casa a mig matí i arribar tan tard no responia al seu comportament habitual. A més a més, la família explicava que la dona mostrava signes de sofrir un principi d'alzheimer, tot i que encara no li havien diagnosticat mèdicament.

Des d'ahir al migdia, tant bon punt la família es va posar en contacte amb els cossos policials, patrulles de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Cambrils van iniciar una recerca per trobar la dona, una recerca que s'ha allargat durant la nit. Paral·lelament, membres de la família també la van estar buscant per camins i camps de la zona, sense èxit. Finalment, el cos ha estat trobat aquest matí al costat de la via del tren, entre Cambrils i Mont-roig.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on