La setmana vinent es jutja a Tarragona l'assassinat de 2010 en un banc de Cambrils

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà els delictes la setmana del 2 al 6 de juliol

Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

Es preveu una setmana moguda a l'Audiència Provincial de Tarragona. Durant la pròxima setmana, del 2 al 6 de juliol, es jutjaran delictes diversos, on destaca el judici contra dues persones per l'assassinat d'una treballadora del Banc Santander a Cambrils l'any 2010, a més dels que duran a terme contra dues persones acusades per abusos sexuals,  A més, també hi ha un contra la salut pública per tràfic de drogues.

Assassinat al Banc Santander de Cambrils el 2010

Un dels delictes que es jutjaran a la secció 2a de l'Audiència Provincial de Tarragona, serà el de dues persones acusades d'un delicte d'assassinat. En aquest cas, que serà jutjat pròxim 2 de juliol les 9.30 hores del matí, també se'ls acusa d'un delicte de robatori amb intimidació i ús d'arma en grau de temptativa i un delicte de tinença il·lícita d'armes. Així doncs, aquests fets que van ocórrer al Banc Santander de Cambrils l'any 2010. 

Un dels acusats és Manuel Amancio Álvarez 'el Bravo', el qual ja té una condemna ferma per aquests mateixos fets, i ara  serà acusat l'altre atracador, el qual per no ser identificat, duia tapada parcialment la cara amb una gorra de beisbol, bigoti i ulleres. Mentrestant la persona ja penada es dirigia a la zona de caixa, l'acusat, es va quedar vigilant a l'interior de l'oficina, mentre l'altre va disparar l'arma contra una treballadora, Estela Calduch, la qual va morir dessagnada. Posteriorment, va amenaçar i intimidar diverses treballadores, mentre l'acusat impedia que ningú sortís. Finalment, van fugir sense endur-se diners, utilitzant una furgoneta de lloguer. El fiscal demana per un acusat 24 anys, 9 mesos i 1 dia de presó i, per l'altre, 10 mesos i 16 dies. El cas continuarà els dies 3 i 4 de juliol.

Abusos sexuals a Reus el 2014

El pròxim dilluns 2 de juliol, en la secció 2a de l'Audiència de Tarragona es jutgen dues persones, un home i una dona, acusades de dos delictes d'abusos sexuals. Així doncs, a dos quarts de deu del matí, es jutjaran els fets que van ocórrer a Reus l'any 2014. Segons el fiscal, els acusats eren en un portal amb la víctima i, aprofitant que aquesta tenia minvades les seves facultats, a causa d'haver pres substàncies estupefaents, alcohol i medicaments, la van convèncer d'anar al domicili on vivia l'acusada i, allà, els dos acusats en van abusar. Per això, el fiscal demana per l'acusada 2 anys i 6 mesos de presó i per l'acusat 8 anys. El cas continuarà fins al dimarts 3 de juliol.

Tràfic de drogues a Reus el 2009

El dijous 5 de juliol, a la secció 2a de l'Audiència de Tarragona, jutgen una persona acusada d'un delicte contra la salut pública, a dos quarts de deu del matí. Els fets van succeir a Reus l'any 2009, quan, segons el fiscal, l'acusat va ser sorprès per Agents de la Guàrdia Urbana en una benzinera en el moment en el qual anava a procedir a subministrar de substàncies estupefaents a una altra persona. En procedir a enregistrar el vehicle, els agents van trobar unes bosses que contenien cocaïna, haixix i també diners i tres mòbils. En aquest cas, el fiscal demana 4 anys de presó.

Altres judicis de la setmana vinent

Així doncs, a més d'aquests judicis, la setmana vinent n'hi haurà quatre més, en aquest cas seran en la secció quarta de l'Audiència de Tarragona. En aquest sentit, n'hi haurà dos contra la salut pública, un altre per lesions i, finalment, un per estafa i falsedat.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on