Un agent dels Mossos d'Esquadra, detingut per punxar rodes a l'AP-7

L'investigat ha passat a disposició judicial

Imatge d'un camió amb les rodes punxades
Imatge d'un camió amb les rodes punxades | Cedida

La persona detinguda durant aquest dimarts 19 de desembre, investigat per punxar les rodes de diferents camions a l'autopista AP-7, a l'altura del Vallès, és un agent dels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat TV3, es tracta d'un home en situació de baixa laboral, de 51 anys i resident a Montmeló.

La policia estava investigant el cas des del passat 5 de desembre, quan més de 30 camions van notificar que els havien punxat les rodes. Davants els primers casos, es va creure que podia ser per causes accidentals, provocant problemes en aquesta via. No obstant això, la reiteració dels fets va fer que els cossos de seguretat comencessin la investigació.

Càmeres i testimonis

Les investigacions van permetre trobar a l'autor, després que un testimoni assegurés que va veure el sospitós baixant del seu cotxe en un dels punts afectats, tirant peces de ferro a terra. Després d'això, els cossos de seguretat van revisar les càmeres de les estacions de servei, on van poder aconseguir la matrícula del detingut.

La hipòtesi inicial era que un camió havia perdut ferralla i que aquesta havia provocat els desperfectes als diferents vehicles afectats. No obstant això, la reiteració dels fets, va provocar que s'iniciés la investigació per tal de determinar si ambdós sabotatges havien estat produïts expressament i si la mateixa persona havia estat la causant dels desperfectes.

Ara, amb la detenció de l'agent dels Mossos d'Esquadra, s'investigaran els motius i es tractaran de resoldre les motivacions de l'investigat per dur a terme aquesta acció.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on