Aneu gratis al Festival Internacional de Música de Cambrils gràcies a l'Instagram de @TarragonaDigital

Durant el mes de juliol sortejarem entrades des del nostre perfil a Instagram, @TarragonaDigital, per anar a tots els concerts del FIMC 2018
Per l'escenari del FIMC passaran artistes de primer nivell.
Per l'escenari del FIMC passaran artistes de primer nivell. | Laia Solanellas

 

Cambrils escalfa ja motors de cara al Festival Internacional de Música de Cambrils, l'esdeveniment que converteix la vila en una de les capitals musicals i artístiques de l'estiu a Catalunya gràcies a la programació d'aquest festival de referència, que enguany arriba a la seva 44a edició. El FIMC tindrà lloc del 26 de juliol al 12 d'agost (els concerts seran els dijous, divendres i dissabtes) al Parc del Pinaret de Cambrils i s'espera l'assistència d'unes 60.000 persones.

 

Caps de cartell

Els concerts es duran a terme al Parc del Pinaret de Cambrils, un recinte totalment equipat amb diverses zones perquè l'experiència no comenci ni s'acabi al concert. Zona gastronòmica, chill-out i molt més, embolcallen un festival amb caps de cartell de primer nivell. El FIMC 2018 arrancarà el 26 de juliol amb l'actuació de Pastora Soler; seguirà el 27 de juliol amb Al McKay's Earth Wind & Fire Experience; al 28 de juliol serà el torn de KASE.O; i el primer cap de setmana de concerts el clourà al diumenge 29 de juliol un homenatge a Mecano amb 'Hija de la Luna', al qual s'hi accedirà mitjançant invitació que es pot aconseguir comprant a establiments de Cambrils.

 

La següent setmana encetarà els concerts Jorge Drexler el 2 d'agost; seguirà Miguel Poveda el 3 d'agost; David Bisbal el 4 d'agost; i Juanes el dia 5 d'agost. Els últims concerts del Festival Internacional de Música de Cambrils seran el 9 d'agost amb Sweet California; el 10 d'agost amb La Pegatina; i el 12 d'agost posant el punt i final Bunbury.

 

El FIMC és ja un festival de referència a Catalunya.
El FIMC és ja un festival de referència a Catalunya. | Laia Solanellas

 

Ja es poden comprar les entrades

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través del web del festival o de la pròpia empresa organitzadoraEl cost de les entrades oscil·la dels 10 als 60 euros. Depenent del concert i la ubicació, els preus varien. Des de l'organització avisen que hi hauran dos tipus de concerts: els que el públic estarà de peu a la pista i els que es combinarà el públic de peu amb l'assegut a les graderies. Pel que fa precisament a les graderies, que també quedaran a la zona inversa dels altres anys, s'han augmentat les localitats. Si l'any passat n'eren 600 enguany en seran 900. A part les entrades aniran numerades per tal d'evitar corredisses per aconseguir els millors llocs i per no fer que els assistents hagin d'anar dues hores abans al concert.

 

Aneu gratis als concerts

Des de delCamp.cat, amb la col·laboració del FIMC 2018, volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'entrades a tots els concerts del Festival Internacional de Música de Cambrils. A partir del 2 de juliol i durant tot el mes, posarem en marxa els sortejos d'entrades al nostre perfil a Instagram, @TarragonaDigital, és per això que si encara no en sou seguidors no espereu més, ja que d'aquesta manera sereu els primers a assabentar-vos de la posada en marxa dels sortejos!

 

Per participar als sortejos només haureu de seguir uns senzills passos que indicarem al post al nostre mur a Instagram de cada sorteig, així que llegiu ben atentament les instruccions en cada cas! També farem publicacions al nostre Stories a Instagram perquè tingueu més possibilitats de guanyar les entrades. El calendari de sortejos previst, així com el nombre d'entrades, és el següent:

 

2 de juliol,2 entrades dobles per al concert de Pastora Soler.

3 de juliol,4 entrades dobles per al concert d'Al McKay's Earth Wind & Fire Experience.

4 de juliol, 1 entrada doble per al concert de KASE.O.

5 de juliol, 6 entrades dobles per al concert homenatge a Mecano amb 'Hija de la Luna'.

9 de juliol, 2 entrades dobles per al concert de Jorge Drexler.

10 de juliol, 2 entrades dobles per al concert de Miguel Poveda.

11 de juliol, 1 entrada doble per al concert de David Bisbal.

12 de juliol, 1 entrada doble per al concert de Juanes.

16 de juliol, 2 entrades dobles per al concert de Sweet California.

17 de juliol, 2 entrades dobles per al concert de La Pegatina.

18 de juliol, 1 entrada doble per al concert de Bunbury.