Prepara't per Sant Joan i Sant Pere amb Coets Jormicoy, articles pirotècnics per a totes les butxaques

Més d'un centenar d'articles pirotècnics de tot tipus i per a totes les butxaques és el que podreu trobar en aquesta botiga familiar ubicada a Reus, amb 24 anys d'experiència en el sector

A Coets Jormicoy us assessoraran perquè trobeu la pirotècnica que busqueu i s'ajusta al pressupost.
A Coets Jormicoy us assessoraran perquè trobeu la pirotècnica que busqueu i s'ajusta al pressupost. | Laia Solanellas

 

El mes de juny és sinònim de l'inici de la temporada d'estiu amb tot el que això indica: festes majors, Sant Joan i altres esdeveniments on la pirotècnia és protagonista. És a partir d'aquest mes que Coets Jormicoy, una empresa familiar de Reus amb 24 anys d'experiència en el sector de la pirotècnica, obre portes durant tot el dia i de dilluns a diumenge, de 10.00 a 22.00 hores, perquè ningú es quedi sense l'article pirotècnic que busca. Coets Jormicoy està ubicat al carrer Jònic 17 de Reus, a tocar de les instal·lacions del Pavelló Olímpic de Reus pel que podreu aparcar molt fàcilment. En aquest establiments podreu escollir articles pirotècnics d'entre més de 120 referències, els quals també trobareu al millor preu.

Consulteu el catàleg de Coets Jormicoy 2018

Coets per a totes les butxaques

Quan arriben aquestes dates, algunes persones es plantegen la compra de coets per por a la despesa que això pugui suposar, però a Coets Jormicoy no us trobareu amb aquest problema ja que hi trobareu articles des de 0,25 cèntims fins als 110 euros, des de la traca d'estrelleta fins a espectaculars bateries. A més, gràcies a la seva dilatada experiència en el sector us podran assessorar segons les vostres necessitats i pressupost perquè us endugueu el material que més s'adequa a vosaltres. A més, per a Coets Jormicoy la seguretat dels seus clients és el més important, és per això que si compreu petards voladors també rebreu de regal una fusta per aguantar-los i així poder-los encendre sense cap perill.

Més de 120 referències a l'establiment: coets per a tots els gustos.
Més de 120 referències a l'establiment: coets per a tots els gustos. | Laia Solanellas

 

Un altre alicient per comprar a Coets Jormicoy és que la inversió que feu en la vostra compra es pot multiplicar per 10, això és gràcies al regal que tradicionalment fan als seus clients. Amb cada compra, rebreu una participació d'un dècim de la Loteria Nacional que se sorteja el 21 de juliol, així que si finalment el número resulta agraciat la compra podria sortir-vos totalment rodona!

Lots pirotècnics de tot tipus

Si no aneu buscant un tipus de petard en concret i simplement voleu passar una bona vetllada, una bona proposta són els lots que cada any crea Coets Jormicoy. Podeu escollir entre els lots de 10 o 20 euros que tenen cada any molta sortida. Els tenen de dos tipus: de tro, amb petards més contundents, o de color, què són molt més visuals. I per als petits de la casa també es pot optar pel lot infantil en el qual hi trobareu bengales, cebetes i els petards que més èxit tenen entre els nens i nenes, sempre utilitzant-los sota la supervisió d'un adult. Les fonts de color o volcans també són sempre un clàssic i en tenen per a tots els pressupostos, ja que en trobareu des d'1 euro als 10 o 12 euros, mentre que les bateries també les podreu adquirir per diversos preus depenent del que busqueu, des dels 10 o 12 euros fins als 110 euros.

Imatge dels diferents lots que podeu comprar a Coets Jormicoy.
Imatge dels diferents lots que podeu comprar a Coets Jormicoy. | Laia Solanellas

 

Assessorament amb experiència

Com ja hem comentat, l'establiment compta amb 24 anys d'experiència en el sector, és per això que Cori Domènech, una de les propietàries, ens dona alguns consells per encertar durant la compra. «Per als nens i nenes, sempre amb la supervisió d'un adult, són molt típiques les cebetes o 'pets de monja', així com petites fonts de color o capses d'estrelletes» explica Domènech, que assenyala que entre els 18 i més de 20 anys els articles «que peten més fort» són els grans triomfadors, com per exemple els trons dels quals en tenen una àmplia varietat a Coets Jormicoy. Si la celebració és més familiar, recomanen bateries de colors d'entre les quals n'hi ha de diversos tamanys i diàmetres, com per exemple les mítiques bateries amb palmeres de color o voladors de canya que pugen amunt i peten al cel.

També podeu contactar amb Coets Jormicoy perquè us assessorin a l'hora de crear un petit castell de focs per alguna ocasió especial, com en una boda, comunió, festes de barri, etc. No ho dubteu i opteu per l'experiència i la professionalitat d'aquesta empresa familiar, que porta gairebé vint-i-cinc anys fent especials aquestes ocasions a moltes famílies!

Cori Domènech, una de les propietàries de Coets Jormicoy.
Cori Domènech, una de les propietàries de Coets Jormicoy. | Laia Solanellas

 

Sortegem un lot de pirotècnia

Des de delCamp.cat, gentilesa de Coets Jormicoy, sortegem entre els nostres seguidors a Instagram un lot de pirotècnia de 20 euros, a escollirs si es vol de color, de tro o infantil. Per participar al sorteig només heu de seguir aquests senzills passos:

— Fer-vos seguidors de l'Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar al nostre mur a Instagram el post del sorteig de Coets Jormicoy i deixar un comentari mencionant amb qui voleu compartir aquestes festes!

— Teniu temps per participar fins al dilluns 18 de juny. Estigueu molt pendents del vostre Instagram perquè si sou el guanyador/a contactarem via missatge directe amb vosaltres en aquesta xarxa social, i haureu de recollir el premi entre el dimarts 19 i el dijous 21 de juny. Molta sort!

Com arribar a Coets Jormicoy:


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on