Una venedora reparteix més de 20 milions d'euros amb la data de naixement del seu fill

Valeria ha explicat molt emocionada que l'any 2014 ja va repartir un cinquè premi

Imatge d'arxiu del sorteig extraordinari de la Grossa de Nadal
Imatge d'arxiu del sorteig extraordinari de la Grossa de Nadal | delCamp.cat

Com cada any, els premis del sorteig extraodrinari de la Grossa de Nadal ens han deixat històries molt emocionants. Una d'elles té a veure amb el tercer premi, que ha deixat un total de 20,5 milions d'euros a Barcelona. 

Més enllà de la impressionant xifra, els agraciats de ben segur li donaran les gràcies a Valeria, l'administradora de la loteria del centre comercial Diagonal Mar de la capital catalana, que ha venut 41 sèries del 06.914. Un nombre molt especial per a la dona, ja que es tracta de la data de naixement del seu fill. 

Dècims venuts per la finestreta, i també en un bar de Santa Coloma

Segons explica el diari 'La información',Valeria no ha pogut aguantar les seves llàgrimes, i ha explicat que la major part dels dècims s'han venut per la finestreta, però també que alguns els ha repartit un bar del club de futbol Gramenet, un històric equip de Santa Coloma de Gramenet. 

Valeria s'ha mostrat molt emocionada i molt contenta per haver repartit el número que ella mateixa va escollir perquè coincideixi amb la data de naixement del seu fill: el sis de setembre del 2014. Es va assabentar del premi, dotat amb un total de 500.000 euros per sèrie, just quan obria l'administració, i s'ha posat molt contenta, intentant, de tant en tant, agafar el telèfon que des de llavors no ha deixat de sonar. 

No és la primera vegada que reparteix un premi

No es tracta del primer premi que ven aquesta administració, i és que Valeria ha recordat que en el sorteig extraordinari de Nadal de l'any 2014 ja va vendre un cinquè premi. Ara, molts companys i treballadors del centre comercial s'han apropat a l'administració per celebrar amb ella aquest desitjat tercer premi. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on