La URV organitza un programa de formació per a professors de secundària

S'han impartit un total de vuit cursos de formació basats en generar, difondre i compartir coneixement

S'han impartit un total de vuit cursos per al professorat de secundària
S'han impartit un total de vuit cursos per al professorat de secundària | CEDIDA

Al llarg de la setmana, un total de 125 professors i professores de secundària estan assistint a les diferents classes i laboratoris de la Universitat Rovira i Virgili a càrrec del personal docent investigador. Així doncs, entre el 2 i el 6 de juliol al Campus Catalunya, s'han anat impartint vuit cursos de formació acadèmica per al professorat. 

Aquests actes s'ofereixen en el marc del programa Aprofundiments, un projecte que es basa a generar, difondre i compartir coneixement. Les classes que s'estan impartint durant tota la setmana són: Com elaborar, tutoritzar i avaluar el treball de recerca al batxillerat; Puntuar bé per comunicar millor; Punts clau de sintaxi: on som i què diu la GIEC; Robòtica educativa; Introducció al WIMS, La Internet de les coses; Aplicacions didàctiques de la cartografia digital i Biociències 'low cost'.

El curs, que és totalment gratuït, consta d'un total de trenta hores, de les quals vint són presencials i les altres deu no ho són. Aquest programa està organitzat pel Centre d'Atenció a l'Estudiant i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat, i es troba recollit dins el programa Nexes, d'actuacions col·laboratives entre secundària i la Universitat Rovira i Virgili.

Què és el programa Aprofundiments? 

Aquesta iniciativa és una activitat organitzada per l'Oficina d'Orientació Universitària i l'Institut de Ciències de l'Educació que proposa una formació al professorat de secundària sobre els coneixements i la recerca generats en les diferents disciplines acadèmiques. 

L'objectiu d'aquest curs és oferir al professorat de secundària de totes les àrees, tot i que especialment va dedicat a aquells docents vinculats a l'àmbit de la llengua i la literatura espanyoles, una sèrie de directrius metodològiques i consells que asseguren la correcta elaboració i tutorització del treball de recerca i que facilitin el treball del professor en aquesta tasca.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on