S'inicia el procés per licitar les obres d'urbanització del polígon Terres Minades

Amb tot, el gerent de Promosol, Ramon Serrasolses, és prudent i apunta que “aquest termini es complirà si se segueixen tots els tràmits de licitació i adjudicació amb normalitat”. La setmana passada, la Junta de Compensació, formada pels tres propietaris del sòl (Farinera Moretó, la immobiliària Prismibérica i l’empresa municipal Promosol), va acordar obrir el procés de licitació de les obres, que consistiran en la urbanització de l’àmbit (voreres, rasants i carrers) i la connexió als serveis bàsics, com enllumenat, aigua i clavegueram. Segons la previsió, les obres tenen un termini d’execució aproximat de 10 mesos.

Els treballs que es licitin hauran de seguir el projecte d’urbanització que va aprovar l’Ajuntament al febrer de 2008. La planificació municipal especifica un àmbit d’execució del polígon industrial i de serveis de La Farinera amb una superfície total de 44.287 metres quadrats, dels quals 16.445 són edificables; 12.602 són espais lliures; i 15.240 són espais viaris.
La superfície edificable es distribueix en quatre illes on es podrien construir set edificacions d’alçades i volumetries diferents, amb un total de 37.223 metres de sostre. Els usos previstos a aquest nou polígon són els tallers i indústria, comercial, oficines, hoteler i serveis personals.

PASSAREL·LA EXCLOSA

Un dels canvis respecte al projecte aprovat per l’Ajuntament és que no s’inclourà la construcció de la passarel·la per a vianants que havia d’unir el polígon amb el nucli urbà passant per sobre de les vies del tren. Segons Serrasolses, aquesta construcció “s’ha de reconsiderar davant el projecte de soterrament de la línia de tren”. El gerent de Promosol apunta que s’inclouria en una segona fase.


Terres Mimnades


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on