Els veïns de l'AP-7 demanen la paralització de les rotondes de la N-340

La intersecció es convertirà en una rotonda, al terme de l'Hospitalet de l'Infant.
La intersecció es convertirà en una rotonda, al terme de l'Hospitalet de l'Infant. | delCamp.cat

El moviment veïnal Prou! AP-7 Gratuïta Ja! ha sol·licitat al nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, que paralitzi la construcció de noves rotondes a la carretera N-340, tenint en compte que ja és públic que no hi haurà peatges a l'autopista a finals de l'any vinent, quan finalitza la concessió. 
Han demanat també la necessitat de realitzar un informe tècnic o crear una comissió que garanteixi que les rotondes no són necessàries amb l'alliberament dels peatges un cop acabi la concessió. Per tant, han expressat el seu parer que a banda de paralitzar les construccions, tampoc es facin de noves, ja que no tindria cap sentit. 
 

Primera presa de contacte

La delegació de l'Agència Tributària de Tortosa va ser el lloc escollit el dijous 5 de juliol per a la reunió dels veïns amb Sabaté, en el que va significar una primera presa de contacte amb el nou govern espanyol del PSOE. «Falten 540 dies perquè finalitzi la concessió i veiem que les rotondes s'han de paralitzar urgentment. Potser no estaran construïdes quan l'autopista serà gratuïta, i això ve a dir que o malgasten els diners o no es farà la gratuïtat", va expressar el representar veïnal Llorenç Navarro. 
 

«Les mateixes infraestructures que amb Franco»

Malgrat això, Navarro s'ha mostrat agraït per les ganes de Sabaté en assabentar-se «de primera mà» dels problemes i mancances d'infraestructures del territori, tot i que també li ha dit el que pensava de com estava la situació d'aquestes infraestructrures. «En 40 anys continuem tenint les mateixes infraestructures que amb Franco. Això no ha canviat, tot i que hi ha polítics del territori que han anat a Madrid, inclòs ell, i tot segueix igual», va assegurar visiblement molest.  
Així les coses, està per veure si el projecte licitat de la construcció de tres rotondes a la carretera situada als termes municipals d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant continua endavant. Aquesta remodelació tenia previst un pressupost de 2,8 milions d'euros. 

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on