Els Reis Mags arriben per mar, terra i aire per repartir regals a les llars del Camp de Tarragona

Els més petits compten les hores a l'espera que la màgia dels contes es faci realitat

Gaspar, el rei blanc, a la seva carrossa de Reus.
Gaspar, el rei blanc, a la seva carrossa de Reus. | Guillem RS

Rebuda massiva, com no podia ser d'una altra manera, als Reis Mags d'Orient, que han arribat aquest divendres a la tarda i vespre acompanyats de patges i moltíssima canalla. Abans dels regals que els més petits de la casa compten les hores per poder obrir, la cavalcada ha regalat tones de caramels a tots aquells que s'han apropat a les comitives reials.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, rebent els Reis Mags d'Orient.
L'alcalde de Salou, Pere Granados, rebent els Reis Mags d'Orient. | TarragonaDiari.cat

 

Al Camp de Tarragona ses Majestats han arribat de múltiples formes i amb vehicles diferents. A Reus, com ja és tradiciól'aeroport ha estat el primer que han trepitjat de la capital del Baix Camp. A Tarragona, el Port i el Serrallo els han donat la benvinguda. 

Però també han arribat a altres municipis del Camp de Tarragona, com a Salou, que han arribat en les seves respectives carrosses al port esportiu de la ciutat. Els Reis Mags també han arribat a Ulldemolins, Montblanc i Vimbodí i Poblet, entre d'altres.

Melcior, Gaspar i Baltasar saludant des de dalt del vaixell que els ha dut fins a Tarragona, aquest divendres al vespre.
Melcior, Gaspar i Baltasar saludant des de dalt del vaixell que els ha dut fins a Tarragona, aquest divendres al vespre. | TarragonaDiari.cat

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on