La Policia Nacional amplia els horaris de les oficines del DNI durant aquest estiu

A més, s'ha ampliat el temps previ a la caducitat del document per sol·licitar-ne la renovació i han entrat en vigor les noves taxes d'obtenció dels documents

La Policia Nacional ampliarà els horaris de le

Los errores informáticos colapsan aún más las oficinas de expedición del DNI y pasaporte.
Los errores informáticos colapsan aún más las oficinas de expedición del DNI y pasaporte. | Cedida

s seves oficines de renovació del DNI situades a Tarragona, Reus i Tortosa durant l'etapa estival, amb el propòsit de millorar el servei als ciutadans. L'Oficina de Documentació d'Espanyols de Tarragona, ubicada al carrer Vidal i Barraquer quedarà oberta de forma ininterrompuda des de les nou del matí fins a les vuit de vespre cada dia des de dilluns fins divendres. Les oficines de Reus i Tortosa se sumen a aquesta mesura i també ampliaran els seus horaris durant els mesos de juliol, agost i setembre, obrint les seves portes de dilluns a divendres de nou del matí a dos quarts de tres del migdia i a les tardes de dilluns a dijous de quatre de la tarda a nou del vespre a Reus i de quatre de la tarda a vuit del vespre a Tortosa.

Amb aquesta mesura, la Comissaria Provincial de Tarragona pretén donar un servei de qualitat al ciutadà, que disposarà d'un horari adaptat a les seves necessitats durant el període estival amb un reforç considerable del personal. La Policia també aprofita per recordar que les Oficines de Documentació funcionen, així com en la resta de serveis de l'Administració, amb el sistema de cita prèvia, o bé telefònica (telèfon 060) o bé a través d'internet, la qual cosa impedeix qualsevol tipus d'obstacle per tenir ateses les necessitats.

Una altra de les novetats a destacar, ha estat l'ampliació del temps previ a la caducitat dels documents amb el qual es pot sol·licitar la renovació, podent-se així obtenir el DNI sis mesos abans i el passaport amb un any d'antelació. A més, avui entren en vigor les noves taxes per l'expedició dels documents, de manera que obtenir el Carnet d'Identitat costarà dotze euros i el passaport 30.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on