L'obra social 'La Caixa' apadrina tasts d'un sommelier invident a la Fira del Vi de Falset

L'experiència va permetre els assistents aprofundir en l'agudesa dels sentits que proposa el vi

L'obra social 'La Caixa' col·labora amb la Fira del Vi de Falset
L'obra social 'La Caixa' col·labora amb la Fira del Vi de Falset | Ajuntament de Falset

L'obra social 'La Caixa' va apadrinar dos tastos dirigits pel sommelier invident Antonio Pacheco a la Fira del Vi de Falset (mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant). Eren tastos dirigits especialment a persones amb problemes de visió, però tothom hi podia participar. El sommelier Antonio Pacheco ha dirigit aquest tipus de tastos a diversos llocs de l'Estat.

Una experiència sensorial

Així, l'activitat va permetre els assistents gaudir d'una experiència molt més sensorial, prenent vi d'una manera diferent com normalment ho fan. La iniciativa va ser un exercici de conscienciació sobre els problemes de discapacitat visual.
 
L'Ajuntament i la Fira del Vi de Falset han agraït el suport i la col·laboració econòmica de l'obra social 'La Caixa', que ha fet públic aquesta setmana la decisió d'ajudar aquests organismes. L'organització d'aquests tastos va tenir difusió gràcies a entitats com l'ONCE. 
 

Col·labora amb Roda de Berà

Fa només uns dies, l'obra social 'La Caixa' també va ser notícia per ajudar l'Ajuntament de Roda de Berà econòmicament. Van fer una donació de 3.000 euros per tal d'equiparar pisos d'emergència social. 
L'objectiu d'aquests pisos és el d'allotjar persones amb problemes temporals, gent que es troba en situacions d'urgència social. D'aquesta manera, les persones tenen un habitatge on dormir fins que es resolguin les seves situacions. 
 
Els tècnics de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Roda de Berà són els que tenen la funció de decidir si cedeixen o no el domicili a qualsevol persona que demani aquest tipus d'habitatge. Per exemple, un cas en què una persona es pot acollir a aquests pisos és la violència de gènere, en el qual la persona ha de marxar del lloc on resideix. 

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on