Àngels Barceló critica el paper dels polítics després del viatge de Puigdemont a Dinamarca

La periodista catalana ha fet un repàs de tots els moviments polítics que es van dur a terme el passat dilluns

Àngels Barceló, en una imatge d'arxiu
Àngels Barceló, en una imatge d'arxiu | Europa Press

La periodista catalana, Àngels Barceló, ha disparat a tort i a dret contra el global de l’escena política catalana i espanyola. La presentadora de ‘Hora 25’ de la Cadena SER no ha deixat indiferent a ningú amb una editorial, en la que ha parlat sense embuts de Carles Puigdemont, Mariano Rajoy, Roger Torrent i el jutge Pablo Llarena.

El primer dard de Barceló ha tingut un clar destinatari: Carles Puigdemont. «És possible pensar en recuperar la normalitat política a Catalunya i a la resta d’Espanya si cada capítol s’escriu amb aires d’esperpent», ha dit Barceló només encetar la seva editorial.

«Puigdemont provoca i tots cauen en la provocació», ha afegit Barceló en referència al viatge a Dinamarca de Carles Puigdemont.

Els dards enverinats a Torrent i Rajoy

Els dos protagonistes del passat dilluns, 22 de gener, tampoc se’n van salvar. Després que Roger Torrent expliqués que tenia la voluntat de parlar amb Rajoy i denegués la petició, Barceló ha dit: «Diuen des del Govern que no tenen res a dir. Home, alguna cosa sí que haurien de parlar els uns amb els altres».

Així, al fil de la crítica inicial sobre Torrent, la periodista ha aclarit que «abans de ser president del Parlament va dir que acataria les decisions dels lletrats de la càmera» i, segons ha explicat, «proposa a Puigdemont com a president sabent que no podrà ser-ho».

Roger Torrent durant la sessió del 17 de gener
Roger Torrent durant la sessió del 17 de gener | delCamp.cat

 

També n’hi ha hagut per Llarena

El jutge Pablo Llarena, qui porta diversos processos judicials referents al moviment sobiranista català, tampoc ha pogut esquivar la crítica de l’experiodista de TV3.

«La d’avui és també una fiscalia que demana al jutge que activi l’ordre de detenció aprofitant el pas de Puigdemont per Dinamarca», ha tancat Barceló mentre afegia: «El jutge Pablo Llarena, però, diu que no i exposa a la seva nota una sèrie de consideracions més polítiques que jurídiques».


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on