Nous mossens per a diversos municipis de Tarragona

Els nomenaments van tenir lloc el 5 de juliol a càrrec de l'Arquebisbe de Tarragona

L'arquebisbe Jaume Pujol.
L'arquebisbe Jaume Pujol va signar, el passat 5 de juliol, diferents nomenaments parroquials. | Antonio Bistouras.

El 5 de juliol de 2018, el Sr. Arquebisbe, Dr. Jaume Pujol Balcells,va signar els següents nomenaments parroquials, que es faran efectius abans de finalitzar el mes de setembre de 2018:

Mn. Joan M. Padrell Benet, rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils.

Mn. Norbert Miracle Figuerola, rector de la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell.

Mn. Joan Miquel Bravo Alarcón, rector de la Parròquia de Santa Maria Assumpta de Bonavista. D’altra banda, continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria de Vallmoll.

Mn. Antoni Pérez de Mendiguren i Cros, rector de la Parròquia de Sant Salvador dels Pallaresos. A més, continua com a rector de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.

Mn. Josep Antoni López Salinas, rector de les parròquies de Sant Pere Apòstol de Perafort i de Sant Sebastià de Puigdelfí.

Mn. F. Xavier Morell Rom, rector de les parròquies de Sant Feliu Màrtir de Constantí i de Sant Sebastià de la Canonja.

Mn. Manuel M. Fuentes i Gasó, rector de les parròquies de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp, de Sant Miquel Arcàngel d’Almoster i de Sant Miquel Arcàngel de l’Albiol.

Mn. Josep Bofarull Veciana, rector de les parròquies de Sant Martí Bisbe de l’Aleixar i de la Nativitat de la Mare de Déu de Vilaplana. També continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria Assumpta de Maspujols.

Mn. Eduardo José Angulo Colmenárez, rector de les parròquies de Sant Pere Apòstol de Riudecols i de l’església de la Concepció de Maria de les Voltes, de Sant Antoni de Pàdua de les Irles, de l’Assumpció de les Borges del Camp, de Sant Miquel Arcàngel d’Alforja, de Sant Andreu d’Arbolí i de Sant Esteve de la Febró.

Mn. Lluís Simón Pascual, rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Rodonyà. Per altre costat, es manté com a rector de la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort de Masllorenç.

Mn. Albert Fortuny Llaveria, rector de les parròquies de Santa Maria de Vila-rodona, de Sant Bartomeu de Montferri, de Sant Bartomeu d’Alió i de Sant Jaume Apòstol de Bràfim.

Mn. Jean Damascene Ndagijimana, rector de les parròquies de Sant Julià de l’Arboç i de Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès.

Mn. Lluís Noguero Aguilar, rector de la Parròquia de Sant Cristòfol de Cunit i tinent de la Tinença de l’Assumpció de Segur de Calafell. D’altra banda, continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria de Bellvei.

Mn. Xavier Roig Rovira, rector de les parròquies de Santa Maria de Falset, de Santa Llúcia de Bellmunt del Priorat, de Sant Joan Evangelista de Porrera, de Santa Maria Magdalena de Pradell de la Teixeta i de la Nativitat de la Mare de Déu de la Torre de Fontaubella.

Mn. Josep M. Alegret Bellmunt, rector de les parròquies de Sant Llorenç de Llorenç del Penedès, de Sant Jaume de Sant Jaume dels Domenys i de Santa Maria de Santa Oliva.

Mn. Jordi Díaz Moix, rector de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol dels Garidells i de l’església dels sants Fructuós, Auguri i Eulogi de les  Gunyoles, i encarregat de l’església del Sagrat Cor de Jesús de Vistabella. A més, es manté com a rector de les parròquies de Sant Salvador de Tarragona, de Santa Maria de la Secuita i de Sant Roc de l’Argilaga.

Mn. Joan M. Ferrer Calvo, rector de la Parròquia de Santa Maria de Salomó. També continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria de la Pobla de Montornès.

Mn. Raimon Mateu i de la Casa, diaca encomanat de la cura pastoral de les parròquies de Sant Mateu Apòstol de Riudecanyes, de Sant Bartomeu de l’Argentera i de Santa Maria de Duesaigües.

Mn. Joan Curieses Garcia, adscrit a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona.

Mn. Francesc Manresa Manresa, adscrit a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Valls.

Mn. Manuel Borges Anguera, adscrit a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Valls.

Mn. Ramon Martí i Olesti, adscrit a la Parròquia de Sant Pere Apòstol de Reus

Mn. Miquel dels Sants Combalia Aleu, adscrit a la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Tarragona.

Finalment, s’ha signat un altre nomenament, en el qual el Mn. Jaume Gené Nolla esdevé rector del Seminari Conciliar Pontifici de Tarragona.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on