Mercadona busca treballadors per cobrir la campanya d'estiu als supermercats de la demarcació

L'oferta de feina inclou les botigues de Tarragona, Reus, Montblanc-Valls, el Vendrell-Calafell, Cambrils-Salou i Altafulla-Creixell, entre d'altres
Imatge d'arxiu de Mercadona
Imatge d'arxiu de Mercadona | Cedida.

Mercadona busca treballadors per a la campanya d'estiu arreu de la demarcació de Tarragona. L'empresa valenciana ha publicat una oferta de feina en què anuncia la necessitat de cobrir places vacants els pròxims mesos. Tots els candidats hauran de complir només dos requisits: estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria i disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte durant els períodes de vacances.

Els llocs temporals que vol cobrir la cadena de supermercats són a les següents botigues: Altafulla-Creixell, Cambrils-Vila-seca-Salou, Montblanc-Valls, el Vendrell-Calafell, Reus, Tarragona, Sant Carles de la Ràpita-Amposta-Deltebre-Tortosa, l'Ametlla de Mar-Hospitalet de l'Infant i Móra d'Ebre. Mercadona els ofereix contracte temporal amb possibilitat de jornada completa i jornada parcial i un salari de 1.312 euros bruts al mes per a la jornada completa i la part proporcional si és parcial. Podeu consultar tots els detalls a través d'aquest enllaç.