Manu Guix presenta la Lua, la seva segona filla, amb una foto a Instagram

L'artista, que confessa estar «enamorat» d'ella, viu un gran moment personal

Manu Guix será el director musical de 'Operación Triunfo'
Imatge d'arxiu de Manu Guix | Cedida

Tres mesos després de l'arribada de la petita Lua, el seu orgullós pare, Manu Guix, s'ha animat a compartir la primera fotografia de la petita. Ho ha fet al seu compte d'Instagram, on el membre d''Operación Triunfo' va mostrar part del cos del nadó, el qual apareix amb una samarreta de Batman. «BatLua» és la forma afectuosa com el pianista diu a la seva filla.

L'artista continua gaudint de l'èxtasi que li ha representat convertir-se en pare per segona vegada. Si durant el passat novembre assegurava haver tingut «un xut de felicitat» després del naixement de la Lua, ara afirma estar «enamorat» de la petita, amb l'última actualització que ha publicat a les xarxes socials. En poques hores, aquesta compta amb més de 10.000 'M'agrada'.

Amb la Lua, la família que van iniciar el Manu i la Marta compta amb el seu quart membre. L'Àlex, el fill gran de la parella, complirà en pocs mesos el seu segon aniversari. De ben segur que haurà rebut, amb els braços oberts, l'arribada de la seva germana petita, de qui ha pogut gaudir durant aquests últims tres mesos.

 

BatLua. I’m in love.

Una publicación compartida de ManuGuix (@manuguix) el

Un músic molt estimat

La relació de Manu Guix amb 'Operación Triunfo' sembla tan forta com el primer dia. El pianista participa en el 'talent show' des de la seva primera edició, quan alliçonava a artistes ara consolidats de la música espanyola com David Bisbal, Rosa López, David Bustamante o Chenoa. 17 anys després d'aquella edició del 2001, el 'profe' continua vinculat a l'Acadèmia.

La seva veterania l'han convertit en un dels membres de l'equip del programa més estimats per tots. Productors, membres de l'emissió, artistes i seguidors del programa avalen l'admiració amb la qual compta Manu Guix, qui sembla que continuarà lligat a 'Operación Triunfo' en les pròximes edicions, ja que s'ha convertit en un element clau.

No obstant això, aquesta vinculació no li ha impedit continuar desenvolupant exitosament la seva carrera professional. Manu Guix sempre va admetre que la seva aspiració era crear un espectacle musical i aquest va arribar en forma d''El Principito'. En la seva quarta temporada, i al costat del també músic Àngel Llàcer, el pianista continua veient el seu somni fet realitat.

Manu Guix i Àngel Llàcer, una amistat amb història
Manu Guix i Àngel Llàcer, una amistat amb història | Fotolog

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on