La increïble mansió on viuen Piqué i Shakira en una de les zones més exclusives de Catalunya

El futbolista i la cantant gaudeixen d'una increïble casa on hi viuen amb els seus dos fills

Imatge de la casa de Piqué i Shakira, junt amb la parcel·la buida que van comprar
Imatge de la casa de Piqué i Shakira, junt amb la parcel·la buida que van comprar | Google Maps

La zona de Ciutat Diagonal, localitzada a Esplugues del Llobregat, compta amb dos residents il·lustres, els quals gaudeixen del reconeixement internacional. Gerard Piqué i Shakira Mebarak són veïns d'aquesta localitat barcelonina, on es van traslladar un cop es van convertir en parella, després del Mundial de Sud-àfrica del 2010, quan tots dos es van conèixer.

Sempre a Barcelona

D'ençà que el defensa del FC Barcelona tornés al conjunt català l'any 2008, Piqué no ha volgut marxar lluny de la seva terra. El blaugrana va ser criat a Sant Just, municipi pertanyent al Baix Llobregat, com també ho és Esplugues. No obstant això, el futbolista va decidir instal·lar-se a la capital catalana, on va llogar el pis que Cesc Fàbregas va deixar buit al marxar del Barça. D'aquesta manera, es va ubicar a un àtic que es trobava al carrer Muntaner.

Per la seva part, Shakira, conscient que la seva vida podria traslladar-se a la ciutat comtal en els pròxims anys, també va decidir llogar una casa prop de Barcelona. Específicament, va ser a Bellaterra on va trobar l'habitatge on s'instal·laria una temporada, el qual va ser llogat al també cantant, David Civera.

Una casa de 2.000 m²

Una vegada la parella va decidir anar a viure junts i ampliar la seva família van traslladar-se a una mansió ubicada a Esplugues. Allí van comprar la llar on Piqué i Shakira, amb els seus dos fills, Milan i Sasha, resideixen actualment. L'espai compta amb 700 m² d'habitatge i 1.000 m² de jardí, el qual disposa de piscina i pista de pàdel, entre altres amenitats.

 

Primeras clases con la raqueta!

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

L'objectiu de l'esportista català de tenir tres fills i la passió de la cantant colombiana pels espais grans van facilitar la decisió de les celebritats. Una casa d'àmplies dimensions on tots poguessin gaudir de zones independents i que garantís la comoditat i seguretat dels més petits per no patir cap tipus d'accident.

Aquesta precaució els va fer comptar amb alts murs i disposar d'un ampli jardí, evitant així la presència de curiosos que volguessin investigar la vida dels Piqué Mebarak. A més, per assegurar encara més aquest objectiu, van decidir comprar el terreny annex a la casa, el qual es troben edificant actualment, per tal de construir la casa on residiran els pares de Shakira.

 

Cosa guapa con botas! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Un terreny el doble de gran

La parcel·la que es troba al costat de la casa del defensa disposa de 3800 metres quadrats, pràcticament el doble del que té la seva casa actual. Amb una inversió que va suposar uns 900.000 euros, Piqué va decidir adquirir l'espai on podrien haver arribat uns suposats veïns. Allí, l'arquitecta Mireia Admeller és qui s'està encarregant de dur a terme la construcció.

Imatge de la casa que estan construint Piqué i Shakira als pares de la colombiana
Imatge de la casa que estan construint Piqué i Shakira als pares de la colombiana | Cedida

 

Com dèiem anteriorment, aquesta llar és la que podrien ocupar els pares de la cantant, la qual podria tenir encara més luxes que la de la mateixa parella. Quatre planes de 100 m² cadascuna, dues terrasses i un jardí que comunicarà les dues cases són algunes de les característiques amb els que compta aquest espai.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on