L'operació tornada de la Segona Pasqua complica el trànsit a les carreteres de Tarragona

Hi ha problemes a diversos punts del país

Tarda de dilluns complicada pel que fa al trànsit, la d'aquest 21 de maig: és festiu a molts municipis de les zones més poblades del nostre país. La segona Pasqua se celebra a Barcelona i a moltes localitats de l'àrea metropolitana, com l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Molins de Rei i Mataró, entre d'altres.

Així doncs, molts veïns d'aquestes localitats han aprofitat per allargar el cap de setmana i passar diversos dies lluny de l'àrea metropolitana de Barcelona. La Costa Daurada, juntament amb la Costa Brava, ha estat una de les zones de Catalunya que més ha notat aquesta alenada turística, allargada atípicament en dilluns.

Trànsit complicat

Tot plegat genera un trànsit força complicat aquest dilluns, 21 de maig, a la tarda, enmig de l'operació tornada cap a Barcelona i el seu entorn. Des de mitja tarda es registren fins a deu quilòmetres de retencions a la carretera N-340, entre Torredembarra i el Vendrell, un segment de la via que se sol saturar en època d'auge turístic. També hi ha algunes aturades més al sud, en zones com Altafulla o la mateixa ciutat de Tarragona. L'operació tornada s'allarga, segons el Servei Català de Trànsit, fins a la propera mitjanit, per la qual cosa es demana màxima precaució al volant atès l'augment de flux viari.

Des de Trànsit informen de problemes de retencions a l'A-2 al Bruc, a l'AP-7 al peatge de la Roca del Vallès i a Santa Perpètua de Mogoda, a la C-58 a Montcada i Reixac i Sant Quirze del Vallès, a la B-20 a Cornellà de Llobregat i a la B-30 a Barberà del Vallès. També hi ha problemes a les comarques de Girona: es registren diversos quilòmetres de retenció al pas de la C-31 per Castell - Platja d'Aro, al Baix Empordà.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on