L’Hospitalet de l’Infant acollirà la quarta Nit del Comerç del Camp de Tarragona

L’esdeveniment reconeixerà l’excel·lència comercial i la implicació en el món associatiu dels establiments

Acte de signatura de l'acord
Acte de signatura de l'acord per l'acte. | delCamp.cat

L’Hospitalet de l’Infant celebrarà enguany la quarta Nit del Comerç del Camp de Tarragona. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 20 d’octubre a dos quarts de nou del vespre al Centre de Visitants de l’Hospitalet del Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant.

Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i el president de la Confederació d’Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT), Ferran Milà. Es durà a terme amb el suport econòmic del consistori i sota el paraigua de l‘Agrupació de Botiguers de Catalunya (ABC).

L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i de la Vall de Llors va ser qui va proposar al regidor d’Empresa, Comerç i Energia, Miguel Ángel Garcés, que la nova edició de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona se celebrés a l’Hospitalet de l’Infant.

Excel·lència comercial

Cada associació de botiguers o comerciants del Camp de Tarragona, adherides a la CECOSECT, lliurarà un guardó a una organització del seu àmbit territorial. Els establiments escollits han de complir els requisits inclosos en les bases dels Premis CECOSECT, que reconeixen l’excel·lència comercial per la seva trajectòria laboral i la implicació en el món associatiu.

Col·laboració especial amb el comerç

La Confederació també entregarà un guardó de reconeixement a la persona, entitat o institució que hagi col·laborat de forma especial amb el comerç i en el seu teixit associatiu. Es valora el treball pel bé del prestigi del comerç de les nostres comarques. El guardó que entrega la Confederació s’emmarca dins de la categoria Premis Rafael Tatay, fent homenatge a una de les persones que més van influir en el món associatiu comercial del Camp de Tarragona.

Els premis engloben tota la zona de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà i el Tarragonès. Com a novetat d’aquest any, la CECOSECT també convida a participar a l’acte unions de botiguers de les Terres de l’Ebre.

Noves oportunitats

La CECOSECT calcula que la celebració reunirà unes 200 persones, i és per això que l’alcalde, Alfons Garcia, considera que el fet que l’Hospitalet de l’Infant aculli enguany la Nit del Comerç del Camp de Tarragona serà una oportunitat per «dinamitzar i promocionar el municipi i per posar en valor el comerç».


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on