Gerard Piqué i Shakira ingressen més de 50 milions d'euros cada any

La colombiana percep 48 milions d'euros com a cantant | El futbolista, 5,8 milions d'euros del FC Barcelona

Piqué i Shakira celebrant el cap d'any
Els ingressos de Gerard Piqué i Shakira, al descobert | Instagram

Shakira i Gerard Piqué són, constantment, observats amb lupa. La relació entre la cantant i el futbolista sempre ha generat gran expectació, a causa de l'impacte mediàtic amb què compten tots dos. Tant en la seva vida sentimental, com en l'apartat professional, han estat qüestionats una vegada i una altra, fins a arribar a l'extrem que semblen no gaudir de cap llibertat.

Després dels múltiples rumors sobre la mala situació que vivia la parella, ara ambdós han rebut un cop a l'apartat econòmic. Aquest ha vingut provocat per la denúncia que Hisenda ha presentat a Shakira, a qui acusa de frau fiscal per valor de 120.000 euros. Ella ho justifica afirmant que, en l'època on es reflecteixen aquestes discrepàncies econòmiques, ella no vivia a Espanya.

Podria assumir la multa

No obstant això, l'entorn de la colombiana va admetre que, en cas d'imposar-se una multa amb valor real sobre Shakira, ella la pagaria per evitar-se majors problemes. Per aquest motiu, 'El Programa de Ana Rosa' ha revelat les xifres que ingressa l'artista, les quals evidencien que, en cas de procedir aquesta sanció, podria afrontar-la sense massa problemes.

Piqué i Shakira, al Madison Square Garden de Nova York
Piqué i Shakira, al Madison Square Garden de Nova York | Instagram

 

En concepte la venda de discos, gires musicals, concerts i campanyes, Shakira ingressa, diàriament, 130.000 euros. Això representa uns beneficis de 4 milions d'euros cada mes o, el que és el mateix, 48 milions d'euros anuals. A això, se li ha de sumar els 31 milions d'euros que representen els seus drets musicals, així com els beneficis que li aporten les societats de les quals disposa.

Ingressos superiors a Piqué

D'aquesta manera, els beneficis de Shakira superen els que ingressa Gerard Piqué. El central del FC Barcelona guanya 5,8 milions d'euros anuals en concepte del sou que percep com a futbolista. A aquests, es sumen els beneficis que de les campanyes publicitàries i els de les societats que controla, encara que difícilment arriben als que gaudeix Shakira.

Shakira, sense propietats a Espanya

Shakira ha assegurat que la denúncia presentada per Hisenda no té validesa, ja que la colombiana no es trobava a Espanya durant el període en el qual es col•loca la sanció. De fet, la colombiana sembla no voler tenir molta relació amb l'agència tributària espanyola, ja que no té propietats al país. La casa on viu amb Gerard Piqué, és propietat de la família del futbolista.

Imatge de la casa de Piqué i Shakira
Imatge de la casa de Piqué i Shakira | Cedida

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on