Un gran equip al servei del batec informatiu tarragoní

Fa ja uns anys que em moc amunt i avall pels pobles i ciutats de Tarragona, des de Cunit fins a l'Hospitalet de l'Infant, Santa Coloma de Queralt, Falset o Querol i passant, naturalment, per Tarragona, Reus, o Valls, parlant del delCamp.cat a centenars de persones, ja siguin representants de les institucions locals i comarcals o professionals vinculats al teixit econòmic i empresarial del territori.

Ho he fet fins ara des d'un vessant vinculat a l'àmbit comercial i publicitari però sempre compartint un dels objectius estratègics, que des de l'empresa editora del diari, Edicions Digitals del Camp, mai es perd de vista: que qui faci una aposta per donar a conèixer els seus serveis, productes o empresa a través del delCamp.cat, en percebi uns resultats satisfactoris i generin un retorn positiu en la seva activitat, sigui quina sigui.

Sempre he pensat que aconseguir-ho, és també una manera de contribuir a donar sentit a un dels principis essencials que des del seu naixement han caracteritzat delCamp.cat —i que molta gent, sobretot dels pobles i ciutats mitjanes, valora més: ser un element vertebrador i cohesionador de la segona àrea metropolitana de Tarragona, aquesta realitat social sobretot; econòmica i, cada cop més, també política, que segueix necessitant enfortir els seus lligams essencials i estructurals per tal d'explotar més i millor l'enorme potencial que té.

Ara el repte que se'm va plantejar des d'Edicions Digitals del Camp fa prop de tres anys i mig i que vaig assumir amb moltes ganes i entusiasme, es transforma. Evoluciona i es renova amb la direcció delCamp.cat. I aquella profunda convicció de llavors en el diari, en el seu impacte en la ciutadania i en la capacitat que ha tingut delCamp.cat per convertir-se en pocs anys en el diari de referència de la generació digital de Tarragona —és a dir, aquella de menys de 50 anys, que l'smartphone i les xarxes socials ja fa molt de temps que no són patrimoni exclusiu del jovent— no fa sinó augmentar exponencialment per afrontar aquesta nova etapa.

Parlant aquests dies amb Guillem Ramos-Salvat, a qui seguirem tenint ben a prop durant aquesta nova etapa i a qui aprofito per agrair, també en nom de l'empresa, l'excel·lent feina feta al capdavant de delCamp.cat durant tots aquests anys, hem coincidit en el fet que els reptes de futur són molts. S'han aconseguit grans fites d'audiència i de reconeixement social durant els darrers anys, gràcies a la intensa feina de totes i cadascuna de les persones que formen part del delCamp.cat. 

Però per seguir avançant amb peu ferm i decidit cap al futur, sent la plataforma mediàtica més llegida de Tarragona, cal mantenir el que funciona però incorporar també noves idees, noves cares a l'equip i noves maneres de fer, adaptant-nos així al que la societat tarragonina, plural i ja majoritàriament digital en aquest moment requereix. Ho tenim tot a punt i engegat per fer-ho.

Redacció de delCamp.cat
Redacció de delCamp.cat, al carrer de Sant Serapi, a Reus. | Isma Llanes

Tenim  un gran equip humà que ha treballat, treballa i seguirà treballant de valent per oferir una informació acurada, precisa, puntual i ben analitzada amb l'objectiu d'explicar què està passant i perquè està passant. Seguirem treballant fermament i amb decisió en les tres grans línies editorials del diari:

1) L'aposta decidida per reforçar el paper de Tarragona al conjunt de Catalunya i del món potenciant el talent que genera, els seus sectors estratègics i la seva riquesa territorial.

2) La voluntat de seguir jugant un paper decisiu en l'aposta per la unitat estructural del territori i la vertebració territorial del Camp de Tarragona.

3) El fet de seguir sent un diari on apareix tant la informació dels pals de paller del territori – Tarragona i Reus- com, gairebé al mateix nivell, la de totes les ciutats mitjanes i pobles, als quals donem també molt de pes informatiu per la importància històrica que tenen en el necessari equilibri territorial de la zona.

Continuarem a l'avantguarda tecnològica, innovant constantment amb totes aquelles eines i millores tècniques que ajudin a enriquir l'experiència de navegació dels nostres lectors. En un context tant canviant com el tecnològic i en els quals els mitjans de comunicació s'han d'adaptar constantment a les noves dinàmiques de consum de l'usuari i a les regles de joc que determinen tant les diferents xarxes socials com els gegants del sector, Edicions Digitals del Camp té un 'know how' i una xarxa de 'partners' tecnològics i digitals en l'àmbit mundial que ningú més té a Tarragona i que pocs tenen a Catalunya. Tot el que sabem i el que aprenem i descobrim cada dia ho seguirem posant al servei dels nostres lectors per aconseguir, dia rere dia, el millor diari.

Ja des dels seus inicis el delCamp.cat ha estat un diari creat, pensat i escrit perquè el llegeixi la gent. Sembla una obvietat, però no ho és pas. Això s'aconsegueix informant pràcticament a l'instant i en directe de les últimes hores abans que ningú, donant cabuda a tota aquella informació d'interès general i popular que no trobareu a cap altre mitjà i també reforçant el gruix periodístic del diari, els temes propis i d'investigació, els reportatges, l'anàlisi i l'opinió. Però sobretot, ser el diari més llegit de Tarragona s'assoleix obrint mires i fent que el nostre sigui el diari on tothom qui ho desitgi hi pugui trobar, d'una manera o altra, el seu espai. Tothom.


En resum, som plenament conscients del que ha representat delCamp.cat per la generació digital de les comarques tarragonines i tenim clars i enfocats els objectius periodístics, territorials i socials que hem d'complir a partir d'ara. Comencem, doncs, aquesta nova etapa amb tota la força que el repte que tenim al davant i el futur de Tarragona requereixen.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on