Una dona es nega a cedir un vídeo a Antena3 fins que «deixi de manipular sobre Catalunya»

La dona s'ha queixat de la «manipulació» del canal sobre el procés sobiranista

La presentadora dels informatius d'Antena3, Mónica Carrillo
La presentadora dels informatius d'Antena3, Mónica Carrillo | Antena3

El moviment sobiranista català està en auge. És per això que molts mitjans estatals opten per fer del ‘procés’, el seu element informatiu preferit. Cuatro, La Sexta, TVE, Telecinco i Antena 3, en aquest context, són algunes de les televisions que no han dubtat en posar a la palestra —dia si, dia també— tot allò relatiu al procés.

Antena 3, precisament, ha estat dels mitjans  que més s’ha servit de la política catalana per alimentar els seus informatius. A Catalunya, però, han estat molts els qui han titllat de «manipuladora» la televisió d’AtresMedia, en relació a totes les peces informatives fetes sobre el conflicte sobiranista.

I en aquest context, es produeix la següent anècdota. Una dona, que fa servir el nom ‘CarmenP’ a Twitter, s'ha negat a cedir unes imatges dels Mossos d’Esquadra avui al mitjà esmentat «fins que no deixin de manipular la informació sobre el que passa a Catalunya».

Un vídeo a Twitter

Twitter ha estat el gran aparador del ‘no’ d’aquesta catalana. Eren dos quarts de 10 del matí quan ha arrencat la polèmica. 'CarmenP' ha publicat dos vídeos on apareixien els Mossos d’Esquadra mentre intentaven que les dones manifestants no tallessin el pas a la Gran Via de Barcelona.

Les imatges, en aquest context, resultaven força explícites perquè els antiavalots del cos policial català se servia de l’autoritat per fer fora a les dones. «Les dones no tenim dret a vaga?», es preguntava la tuiàire.

El rebuig a Antena 3

Antena 3 ha entrat aleshores per fer saltar la polèmica. El twitter del canal d’Atresmedia ha fet una piulada —citant a 'CarmenP'— i on li demanaven si podrien emetre «els dos vídeos als informatius d’Antena 3».

Quina ha estat la sorpresa, però, quan aquesta els ho ha negat taxativament. «No, no podeu», ha acabat remarcant la dona mentre prosseguia: «No tinc cap intenció de protegir als Mossos, però no penso cedir-vos cap imatge fins que no deixeu de manipular la informació sobre el que passa a Catalunya».

Ras i clar. I com no podia ser d’altra manera, una gran quantitat d’usuaris de Twitter s’han fet ressò de la polèmica.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on