Una dona embarassada i el bebè que esperava moren en electrocutar-se a la banyera amb un carregador de mòbil

El marit de la jove va tombar la porta d'un cop en veure que ella no responia

Una mujer embarazada muere junto a su bebé al electrocutarse en la bañera con el cargador del móvil
El carregador del mòbil va ser el motiu de l'electrocució de la mare i el nadó que esperava | Cedida

Una noia de només 21 anys va morir la passada nit de cap d'any presumptament com a conseqüència d'una electrocució causada per l'entrada en contacte d'un carregador de mòbil i l'aigua de la banyera. La jove estava embarassada i el nadó que esperava tampoc va sobreviure. Els fets van tenir lloc a Saint-Martín-d'Herès, a França.

El seu marit no es trobava a casa quan van succeir els fets, així ho ha informat el diari 'The Sun'. Quan va arribar a casa i la seva dona no li responia va haver d'obrir la porta a la força, amb un cop que la va tombar a terra. Va ser en aquell moment quan va veure el cos de la seva dona immòbil a la banyera.

Els serveis d'emergències no van poder fer res per les seves vides

Els serveis d'emergències van acudir al lloc dels fets però la dona havia patit una parada cardíaca i no van poder fer res per la seva vida. De la mateixa forma el bebè que esperava tampoc va poder ser salvat. Prop del cos de la noia hi havia el seu telèfon mòbil amb un carregador connectat al corrent. Tot i que encara no s'han donat els resultats de les investigacions, cal dir que tot apunta que aquesta va ser la causa de la mort.

La noia havia de donar a llum només dues setmanes després

La víctima estava embarassada de vuit mesos i mig, li quedaven només dues setmanes per donar a llum el bebè que esperava la parella.
 

El seu marit havia marxat de la casa durant uns minuts, però va deixar-se les claus a dintre. Com que no podia entrar va trucar a la porta de casa, però ningú contestava. L'home en veure que per més que trucava i la cridava la seva dona no responia, va tombar la porta i es va trobar la terrible escena a la banyera del lavabo. Ell va haver de ser atès pels serveis sanitaris, ja que després de presenciar l'escena va quedar en 'xoc'.
 

Les autoritats policials han obert una investigació per tractar d'esclarir els fets. Tot i que és pràcticament segur que la causa de la mort va ser una electrocució, encara no se sap del tot com va succeir.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on