Els deu «picaderos» més destacats del Camp de Tarragona

Una pàgina web recull els indrets ideals per a la pràctica del sexe als nostres pobles i ciutats

L'ermita del Llorito, a Tarragona, un dels punts més concorreguts. | delCamp.cat

El sexe és un component important de les relacions i les parelles busquen indrets on practicar-lo a manca d'una alternativa. El lloc web MisPicaderos.com recull quins són els punts ideals per fer trobades sexuals al Camp de Tarragona. Són els mateixos usuaris els encarregats d'informar d'aquests punts que es representen en un mapa. N'hi ha arreu del territori, i els usuaris del web hi apunten valoracions d'allò més curioses. Avui us oferim un recull d'aquests punts. Els recollim per zones:

Tarragona, del Llorito a Sant Ramon

El web recull indrets a tots els barris de la ciutat. La zona boscosa de l'Ermita del Llorito és un dels més destacats. A la zona de Llevant també destaquen la platja Llarga i la zona del dipòsit de Boscos. Al centre de la ciutat hi consta el Parc de la Quinta San Rafael, els Quatre Garrofers, l'Oliva o els Jardins del Camp de Mart. A Ponent, triomfen les Gavarres, l'entorn del Mercat de Bonavista o el polígon Entrevies. Al nord de la ciutat, la Muntanyeta, Sant Ramon o el pont del Diable acaben de definir aquest particular mapa.

La boca de la mina o Bellisens, a Reus

Aquests són dos dels punts, per situar dos extrems, en què se situen els «picaderos» de la ciutat. També hi consta la zona dels Habitatges Pelai o la urbanització de Sant Joan, prop de l'estació de trens; passant pel camí del Roquís, on hi destaquen un solar.

Valls, amb el Tomb del Balcó

Hi destaca el Tomb del Balcó com un dels punts més freqüentats, així com l'aparcament del Barri Antic, punt de màxima activitat festiva quan la capital de l'Alt Camp està de festa major. Més enllà, hi ha un punt a Fontscaldes, als peus de la serra de Miramar, i diversos indrets a l'aire lliure a la Riba i a Vilaverd.

Montblanc

També reuneix diversos punts, segons aquest web. Les rodalies del cementiri, el bosc de La Serra, el barri de La Canal o el Pla són alguns dels exemples que ho demostren. La Conca de Barberà també reuneix altres punts: a l'Espluga de Francolí, les rodalies de l'insititut vell, la piscina, el camp de futbol i el camp de tir tenen un lloc destacat. El pas del riu per Pira també és un altre indret triat per al sexe.

La zona propera a la Riera, al Vendrell. | delCamp.cat

El Vendrell

La zona de la riera de Sant Salvador és un dels punts d'èxit. L'acompanyen el polígon industrial, una zona boscosa de Nou Vendrell i Masia Blanca, a prop del Francàs.

El pàrquing situat entre el Club Marítim i Els Muntanyans, a Torredembarra. | delCamp.cat

 

El Baix Gaià, nodrit de punts

Reuneix llocs com la platja del Canyadell, el far de Torredembarra, la zona propera al Club Marítim de Torredembarra, l'aparcament de l'antic Esclat de Creixell o els carrers del Castell de Montornès. La sortida de l'N-340 a Ferran, per anar a la Riera, és un altre dels punts.

Diverses propostes a Cambrils

La urbanització del Paradís és un dels indrets amb més punts marcats a Cambrils, així com la zona del Dorado. El parc del Pescador o la Riera de Cambrils són dos dels llocs triats al centre de la ciutat, i també la platja de la vila.

Un camí molt proper al barranc de Barenys de Salou. | delCamp.cat

 

Salou i Vila-seca, amb llocs insospitats

La zona de festa d'aquestes localitats està lliure d'indrets per a la pràctica del sexe. En canvi, consten zones properes a la riera de Barenys o un descampat al qual s'accedeix des del carrer de Pierre Vilar. A la vora de la guingueta del cap de Salou o al polígon industrial de Vila-seca hi ha diversos punts que els usuaris també han marcat.

L'Hospitalet de l'Infant també ofereix múltiples opcions

Una pineda de la urbanització Platja d'Or o el mirador del Torn són els principals punts destinats a la pràctica del sexe. També s'indica un camí de terra dels voltants del camp de futbol.

El Priorat, per descobrir

L'únic punt indicat són els voltants de l'estació ferroviària de Falset-Marçà.

L'àrea de l'estació de trens de Marçà-Falset. | delCamp.cat

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on