Centres d'educació especial del Camp de Tarragona reben ajuts d'uns 130.000 euros

Les escoles podran cobrir el 60% del pressupost de les activitats extraescolars amb la subvenció que els ha facilitat la Diputació de Tarragona

Activitat al centre públic d'educació especial Sant Jordi de Jesús | delCamp.cat

Vuit centres d'educació especial amb titularitat privada rebran ajuts de la diputació de Tarragona d'uns 130.000 euros per als seus programes d'activitats extraescolars i complementàries. Són centres autoritzats pel Departament d'Ensenyament, que havien demanat aquest ajut i que proporcionen els seus serveis a alumnes d'Amposta, Móra d'Ebre, Reus, Tarragona i Tortosa.

Les activitats complementàries i extraescolars que ofereixen els centres d'educació especial constitueixen un gran suport per al desenvolupament personal i socialització de l'alumnat. Entre les activitats organitzades pels centres que han demanat la subvenció es troben estades de colònies, caninoteràpia, ball, hidroteràpia, excursions, activitats musicals, piscina o activitats d'estimulació. La quantitat que han rebut de la Diputació de Tarragona significa un 60% del pressupost que es necessita per fer els jocs, esports, teràpies i sortides. A més d'aquesta participació, la Diputació de Tarragona és titular i gestiona tres centres d'educació especial propis: CPEE Sant Rafael a Tarragona, CPEE Alba a Reus i CPEE Sant Jordi a Jesús —Tortosa. D'aquesta manera les comarques del Camp de Tarragona disposen de la facilitat de l'atenció professional i de qualitat per a poder proporcionar una educació especial adequada a les famílies que ho requereixen.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on